ELLE DECO: MINIMALISM LONDONEZ

Joanna si Eiran Rotenberg si-au remodelat in intregime vila edwardiana din suburbiile Londrei si se declara absolut indragostiti de rezultatul neasteptat.

ELLE DECO: MINIMALISM LONDONEZ

Dupa cum ea insasi recunoaste, Joanna Ro­ten­berg habar n-avea ce ar putea presupune niste renovari substantiale, atunci cind ea si sotul ei au cumparat o veche locuinta in stil edwardian din suburbiile londoneze, care avea sa devina caminul lor.

Si in timp ce proiectul de reconstruire – care a pastrat intacta doar fatada cladirii – i-ar fi descurajat chiar si pe cei mai experimentati antreprenori, Joanna si-a dat sea­ma ca stie cu mult mai putine despre amenajari interioare decit cei mai multi dintre noi. „Nu deschisesem in viata mea o galeata de vopsea”, isi aminteste ea.

La acel moment, cuplul locuia intr-un apartament din apropiere si, cu un bebelus pe drum, momentul a fost perfect pentru cautarea unei noi locuinte de familie. „Lo­cuiam intr-o zona scumpa a orasului”, spune Joanna, „si astfel ne-am decis sa renuntam la zona in favoarea spatiului.” In cele din urma, cuplul a reperat o proprie­tate, amplasata intr-un loc convenabil, cu potential pentru o renovare completa. „Casa avea un aer foarte demodat”, isi aminteste ea. „De fapt, decorul sau era un adevarat omagiu adus stilului anilor ’50, completat cu imaculatul blat Formica din bucatarie.

Dar, desi atmosfera familiala a casei a fost cea care i-a atras pe cei doi, Joanna si Eiran n-au ezitat nici un moment in a o reconstrui caramida cu caramida. „Am intentionat inca de la bun inceput sa o transformam radical.”

Fotografii: Robert Sanderson / Narratives.
Styling: Emma Page-Roberts / Narratives.

Citeste continuarea in ELLE Ianuarie 2012!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle