ELLE DECO – LESS IS MORE

Descopera un apartament spatios, amenajat dupa toate regulile de design ale unui loft newyorkez, situat intr-o eleganta cladire londoneza in stil georgian.

ELLE DECO - LESS IS MORE

Panorama asupra orasului, birnele lasate la vedere, peretii din caramida, podelele din lemn nefinisat si sentimentul de practic pe care il inspira acest apartament sint toate trasaturi caracteris­tice unui loft newyorkez.

Dar vei fi uimita sa afli ca acest duplex, unde locuiesc Lulu Roper-Caldbeck, Marcus James si Oscar, fiul lor in virsta de opt ani, nu se afla in centrul metropolei americane, ci in nordul Londrei; asa ca in loc de zgirie-norii din Upper Manhattan proprietarii lui se bucura de acoperisurile cladirilor de pe Upper Street.

Tocmai aspectul nefinisat, de loft al incaperilor, in contrast cu cladirea eleganta in stil georgian in care se afla apartamentul, a fost elementul principal care i-a atras pe Roper-Caldbeck si pe James. „Camerele sint atit de generoase ca dimensiuni, incit ai putea amenaja cu usurinta o garsoniera in dormitorul matrimonial”, spune Lulu.

Si ca sa-mi demonstreze ca are dreptate imi atrage atentia asupra faptului ca aici incap o masa, o bicicleta, o canapea de trei locuri, un dulap, un pat dublu si mai este inca suficient spatiu incit sa dansezi. „Livingul in forma de L de la etajul superior este un spatiu ideal, mai ales pentru Oscar: il putem supraveghea, fara sa stam pe capul lui”, spune Lulu. „Si putem fi destul de zgomotosi, deoarece vecinii nostri din cladire locuiesc la parter si dorm la demisol, asa ca ne despart practic doua etaje de dormitorul lor.”

Fotografii: Jan Baldwin / Narratives.
Stilist: Cathy O’Clery / Narratives.

Cititi continuarea in ELLE Iunie 2011!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle