ELLE DECEMBRIE 2011

CRACIUN – 130 DE CADOURI PENTRU UN CRACIUN FERICIT – ELLE a adunat pentru tine cele mai stylish idei de cadouri, de la bijuterii spectaculoase la parfumuri si farduri, gadget-uri si decoratiuni, haine si jucarii. Inspira-te din lista noastra, ca sa stii ce sa daruiesti si… ce sa ceri!

STAR – FATA DE AUR – Charlize Theron vorbeste cititoarelor ELLE despre feminism si feminitate, planuri de viitor si ritualuri de frumsusete.

INTERVIU – LA ORA ZECE VINE POSTASUL – Un interviu nonconformist acordat revistei ELLE de poeta Nora Iuga, din care aflam ca “nu e OK sa refuzi o sticla de vin in compania unui barbat fermecator doar pentru ca nu vrei sa ratezi ultimul meci al celor de la Rapid. Chiar daca barbatul cu pricina te lasa un pic sa astepti… “

PSIHO – CELALALT CAPAT AL TIMIDITATII – Timida din fire, Ioana Ulmeanu si-a luat inima in dinti si a incercat sa-si inteleaga si sa-si depaseasca handicapul social.

FENOMEN – BACKSTAGE: CEI CARE FAC SA SE INTAMPLE MODA – De fiecare data cand vorbim despre ultimele colectii, nu rostim decat nume de designeri, modele sau celebritati. Reporterul ELLE Ioana Ulmeanu crede ca ar trebui sa-i amintim si pe producatori, stilisti, make-up artisti, directori de casting sau hairtsylisti.

FASHION – DESIGNERS’ INSPIRATION – Afla cum o obsesie pentru genti lanseaza una dintre cele mai importante tendinte, pe unde au calatorit designerii momentului si ce i-a impresionat sau la care decada s-au raportat casele de moda italiene pentru colectiile acestui sezon.

BEAUTY –DESCHIDE OCHII! – Raspunsul chirurgiei estetice la deteriorarea zonei din jurul ochilor este blefaroplastia, interventia care indeparteaza excesul de piele, pungile si-ti ofera senzatia ca deschizi ochii cu adevarat.
 

ELLE DECEMBRIE 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle