ELLE AUGUST 2012

ESTIVAL – CUM NE PETRECEAM VACANTA – Trenurile arhipline, plajele aglomerate si spectacolele de varietati s-au transformat, cu trecerea timpului, in amintiri pretioase din vremurile in care nu exista desfatare mai mare decat un sejur pe litoral. Reporterul ELLE Ioana Ulmeanu se intreaba daca ne vom aminti oare la fel de vacantele de astazi.

INTERVIU – THE COVETEUR: SECRETE DIN DULAP – Erin Kleinberg si Stephanie Mark vorbesc cu ELLE Romania despre publicatia lor online, despre micile trucuri din care este alcatuit un stil personal remarcabil si despre secretele din dulapurile dupa care suspinam.

FASHION – MY COUTURE – La inceputul lunii iulie, la Paris, ELLE Romania a fost invitata sa participe la show-urile Valentino Haute Couture si Maison Martin Margiela, toamna 2012. De pe randul intai, Roxana Voloseniuc relateaza…

BEAUTY – CUM ASORTEZI MACHIAJUL LA TINUTA – Pentru ca traversam un sezon al paradoxurilor, editorii ELLE Lavinia Gogu si Maurice Munteanu iti arata cum sa adaptezi capriciile modei la tendintele de beauty.

WELLNESS – 8 SPA-URI DE VIS PENTRU DETOXIFIERE – Cand vrei sa scapi de toxine, kilograme sau stres, ofera-ti o vacanta de detoxifiere pentru trup si suflet in locuri paradiziace, departe de zgomotul urban. ELLE iti recomanda opt spa-uri care te vor face sa te simti nou-nouta.

 

ELLE AUGUST 2012
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle