Despre zen si alte lucruri

Stiati ca in cartierul Dristor din Bucuresti exista un templu zen? Primul de acest fel din Europa de Est? Si, mai mult decit atit, ca el fiinteaza aici de douazeci de ani?

Despre zen si alte lucruri

Iata ca noua ne-au trebuit tot atitia ani ca sa aflam aceasta adresa si sa v-o impartasim si voua, pentru ca nu cumva sa va vina vreo idee si sa plecati peste mari si tari in cautarea zen-ului, cind, de fapt, il aveti chiar aici, in Bucuresti, linga metroul Dristor.

Alina Baisan, reporterul (zen) ELLE, s-a gindit ca un astfel de subiect nu are cum sa treaca pe linga ea, asa incit s-a trezit la cinci dimineata, intr-o zi frumoasa de primavara, si a participat la o sedinta de meditatie zen in compania maestrei Barbara Kosen, prima femeie-maestru din Europa, aflata intr-o vizita la Bucuresti. Discutia dintre ele a fost extrem de interesanta, asa ca nu ratati articolul de la pagina 80.

Si daca acest subiect nu v-a surprins indeajuns, v-am pregatit si un altul, la fel de inedit: cum sa vezi o lume intreaga facind autostopul. Stiu ca multi/multe dintre voi au ridicat deja o sprinceana doar ca, fiti deschisi… de ce nu? Nu stai dupa programul nimanui, scapi de stresul provocat de avioane si aeroporturi, nu trebuie sa-ti bati prea mult capul cu unde, ce si cind… Sigur ca trebuie sa ai o virsta pentru acest lucru si, mai ales, un partener de nadejde si cu simtul umorului (nu as recomanda nici unei fete singure aceasta incercare, cu toate ca multe ne-au marturisit ca au fost in totala siguranta).

Sint convinsa ca o astfel de experienta are un haz aparte si o vei povesti o viata intreaga! Acelasi reporter frenetic, Alina Baisan, semneaza si acest material, la pagina 84. Stiu, multi isi doresc sa o cunoasca pe Alina – ea este aceeasi domnisoara care m-a anuntat acum vreo doi ani ca-si da demisia, ca vrea sa emigreze in insula Rhodos pina trece criza, pentru a fotografia turistii de prin zona! Ma bucur nespus ca s-a intors dupa citeva luni si ne delecteaza in continuare cu articolele ei pline de savoare!

Va doresc o vara minunata, plina de experiente inedite!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle