Cu revista ELLE la doctor!

Cind esti tinar, ai tot felul de prioritati mai mult sau mai putin… fanteziste. Mai tirziu, cind iti mai vine mintea la cap, incepi sa iei in seama cuvinte care altadata iti sunau ridicol in urechi, de genul „cel mai de pret lucru este sanatatea”. Desi inca nu am ajuns sa spun eu insami asta, consider enuntul perfect adevarat – de pe pozitia unui ipohondru ce sint, dar si pentru ca am simtit acest adevar pe propria-mi piele.

Cu revista ELLE la doctor!

Ne-am gindit ca in acest numar sa venim in intimpinarea celor care pun pret pe sanatatea lor si isi doresc sa fie informati cu privire la cele mai bune optiuni medicale pe care le au in Romania. Stiu ca multi privesc cu scepticism sistemul medical romanesc, cautind adesea optiuni mai sigure in afara tarii.

Dar tocmai acesta a fost si motivul pentru care ne-am unit fortele si, timp de citeva luni, am reusit sa asamblam o lista cu cei mai buni doctori din Bucuresti (speram sa o extindem, data viitoare, in tara), clasificati in functie de specialitatea lor medicala. Nu este un top, nu este un clasament, ci doar o lista (care poate parea subiectiva la prima vedere) cu medici care, de-a lungul timpului, si-au facut exemplar meseria.

Si pentru ca nu am vrut sa ne erijam noi in juriul acestui proiect, am apelat la parerile si expertiza unor doctori generalisti si medici de familie (pentru ca ei sint cei care fac trimiterile catre specialisti). Din considerente obiective, nu am dezvaluit numele „juratilor”, deoarece poate in listele lor nu se regaseau intotdeauna colegii care lucrau la aceleasi clinici private ca si ei, asa incit am incercat sa excludem acest factor subiectiv si, sub anonimat, sa le aflam parerea sincera.

Cred ca acest numar va deveni unul de colectie, si va indemn sa-l puneti deoparte, sa-l pastrati cu grija, pentru ca niciodata nu stii cind tu sau cineva apropiat va avea nevoie sa „gaseasca cel mai bun doctor”!

Si inca ceva: e foarte stylish sa fii sanatos!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle