Ce ma inspira

In acest numar dedicat inspiratiei, intr-unul din articolele pe aceasta tema, colegele mele au intervievat citiva artisti, intrebindu-i despre sursele lor de inspiratie, daca au muze sau nu si cine sint ele. Cred insa ca la orice nivel si in orice domeniu ai nevoie de inspiratie.

Ce ma inspira

Nu trebuie sa fii artist si nici sa activezi intr-un domeniu adiacent pentru ca inspiratia sa joace un rol important in viata ta. Pina la urma, si felul in care te imbraci si te ingrijesti in fiecare zi este un act creativ, pentru care ai nevoie de inspiratie. Imi doresc sa cred ca cel putin la acest capitol revista ELLE este una din sursele tale de inspiratie. Dar sint convinsa ca si prietena ta te inspira sau idolii pe care ii ai din lumea modei. Sa fim seriosi, pe cine nu inspira Kate Moss?

Ar fi aici rindul meu sa vorbesc despre sursele mele de inspiratie, doar ca nu ma incadrez in nici un fel de reper fix. Azi as raspunde intr-un fel si miine in cu totul alta directie, depinde ce caut in acel moment. Si nici nu vreau sa cad in clisee de tipul „ma inspira filmele vechi, un apus de soare si albumele de arta”…

Pe mine ma pot inspira multe lucruri, dar cel mai mult o fac oamenii. Oamenii pentru care vin la birou in fiecare zi si de la care invat mereu cite ceva, prietenii pe care mi-i aleg tocmai pentru ca ma inspira, oamenii de pe strada care se desprind din multime, oamenii din fotografii care nu-mi arata doar ca sint frumosi… ci si ca ma pot inspira, ca ar putea fi niste modele pentru mine.

Si imi mai place foarte mult sa calatoresc. Pentru ca vad oameni noi, cu obiceiuri straine de mine, care-si potrivesc diferit culorile, care zimbesc si se supara altfel decit o fac eu. Nici la teatru nu ma duc pentru piesa, ci merg sa vad oamenii, actorii jucind.

Da, cred ca asta este cea mai mare sursa de inspiratie, care imi face viata mai frumoasa: sa privesc oamenii jucindu-si propriul rol.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle