Kylie Jenner a donat 500.000 de dolari in scopuri caritabile

Kylie Jenner este una dintre cele mai urmarite adolescente pe platformele de social media dar si o antreprenoare de succes, kit-urile de machiaj Kylie Cosmetics bucurandu-se de un real succes.

Kylie Jenner a donat 500.000 de dolari in scopuri caritabile

Anul trecut, Kylie Jenner a lansat un lip kit intr-o editie speciala, precizand ca intreaga suma care va fi stransa din vanzari va fi donata organizatiei Smile Train, iar primul stoc a fost epuizat in timp record.

Initiativa vedetei de 19 ani a avut succes, astfel incat ea a donat pana acum 500.000 de dolari organizatiei Smile Train. Suma va acoperi 1.800 de operatii ale copiilor din lumea intreaga care au malformatii la nivelul gurii si pe care ii ajuta aceasta organizatie.

Principalul scop al Smile Train este sa ii ajute pe copii, nu numai sa primeasca zambete noi, ci si sa isi construiasca increderea in sine. Nu este nimic mai puternic decat un zambet', a declarat Susannah Schaefer, CEO Smile Train.

In octombrie, imediat dupa lansarea campaniei, Kylie a donat 159.500 dolari, iar in ianuarie a relansat nuanta si a mai strans inca 300.000 dolari, suma pe care a donat-o zilele acestea.


Citeste si:
Declaratia lui Kim Kardashian in noaptea jafului a fost facuta publica

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people