Sophie Turner, bisexuală?

Un story postat recent pe Instagram de Sophie Turner, vedeta din Game of Thrones, a stârnit urale din partea comunității LGBTQ+ și nu numai.

Sophie Turner, bisexuală?

Sophie Turner a stârnit speculații că ar fi bisexuală după ce a distribuit miercuri un story pe Instagram, în centrul căruia se află mesajul: „Time isn’t straight and neither am I.

Actrița de 25 de ani, devenită celebră datorită rolului ei din serialul Game of Thrones, a împărtășit acest gând cu fanii ei pentru a marca începutul lunii Pride, dar toată lumea s-a întrebat dacă, dincolo de a fi un semn entuziast de solidaritate cu comunitatea LGBTQ+, nu e și un coming out discret.

Un alt detaliu care a atras atenția a fost că, în seria de stickere pe care le-a atașat story-ului său, Turner a inclus o inimă în culorile steagului bisexualității, pe care se află cuvintele „bi pride.”

Sophie are o fiică de 11 luni cu soțul ei, Joe Jonas. Cei doi și-au început relația în 2016, iar în 2017 erau deja logodiți. „Mă pregăteam din plin să fiu singură pentru tot restul vieții”, a declarat actrița în 2019, anul în care s-a și căsătorit. „Cred că, odată ce ai găsit persoana potrivită, pur și simplu știi.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Turner este cunoscută pentru faptul că își ține viața privată departe de ochii publicului. În iulie 2020, o sursă a confirmat pentru Entertainment Tonight faptul că Sophie a născut într-un spital din Los Angeles. „Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special și au împărtășit vestea cu familia și prietenii. Având în vedere contextul pandemiei, Joe și Sophie au fost foarte precauți în privința celor din jur și fetiței lor.”

Despre aducerea unui copil pe lume în toiul unei pandemii, proaspăta mămică nu a făcut pe Instagram decât un mic comentariu, anume că a născut purtând mască de protecție. „Dacă eu pot să nasc purtând mască, atunci și voi puteți să purtați o mască atunci când mergeți la Walmart”, a scris actrița.

Citește și:
Lili Reinhart anunță că este o femeie bisexuală mândră

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video