Rihanna, văzută în compania unui alt bărbat după despărțirea de Hassan Jameel

Rihanna și Hassan Jameel s-ar fi despărțit recent, iar zilele trecute artista a fost văzută în compania unui alt bărbat.

Rihanna, văzută în compania unui alt bărbat după despărțirea de Hassan Jameel

Rihanna preferă să își petreacă timpul în compania unui prieten mai vechi după despărțirea de Hassan Jameel, artista fiind văzută în compania lui A$AP Rocky.

Potrivit E! News, cei doi au fost fotografiați împreună vineri, 17 ianuarie, în culisele concertului Yams Day Benefit Concert, evenimentul fiind organizat în memoria lui A$AP Yams, care a murit în 2015. Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți râzând în culise, cei doi simțindu-se foarte bine împreună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aceasta este prima dată când artista este fotografiată după despărțirea de omul de afaceri Hassan Jameel, cel cu care a avut o relație timp de aproape trei ani.

Deși Rihanna și A$AP Rocky păreau să fie doar prieteni la acest eveniment, nu este prima dată când apar zvonuri că cei doi ar avea și o relație romantică. De-a lungul anilor au apărut numeroase zvonuri că ei ar forma un cuplu, mai ales după ce artista a apărut în 2013 în videoclipul lui A$AP Rocky, „Fashion Killa”. Aceștia s-ar fi sărutat și după terminarea filmărilor, iar de-a lungul anilor au continuat să iasă împreună, Rihanna mergând în decembrie chiar și în Suedia pentru a fi prezentă la concertul lui A$AP Rocky.

Citește și:
Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după 3 ani de relație

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video