Regina Elisabeta a II-a va avea o apariție televizată, cu puțin timp înainte ca interviul lui Oprah Winfrey cu Prințul Harry și Meghan Markle să fie transmis

Prințul Harry și Meghan Markle i-au acordat lui Oprah Winfrey un interviu în exclusivitate, în care dezvăluie amănunte inedite despre căsnicia lor, mutarea în SUA, dar și despre visurile pe care le au pentru viitor.

Regina Elisabeta a II-a va avea o apariție televizată, cu puțin timp înainte ca interviul lui Oprah Winfrey cu Prințul Harry și Meghan Markle să fie transmis

La începutul lunii martie, un interviu în exclusivitate cu Meghan Markle și Prințul Harry va fi transmis pe postul de televiziune CBS. Moderatoarea este nimeni alta decât Oprah Winfrey care, potrivit declarațiilor făcute de reprezentanții postului TV, va avea o „conversație intimă cu Ducele și Ducesa de Sussex”.

Interviul de 90 de minute va fi transmis la scurt timp după emisiunea specială BBC, dedicată Zilei Commonwealth-ului și care îi va avea ca protagoniști pe membrii familiei regale. În mod normal evenimentul avea loc la Westminster Abbey și strângea oameni din întreaga lume, însă pandemia de coronavirus a împiedicat organizarea acestuia. Printre invitați se vor număra Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton.

Emisiunea va fi transmită duminică, pe 7 martie, în aceeași zi în care va apărea și interviul ducilor de Sussex (din cauza diferenței de fus orar, interviul celor doi va fi transmis pe 8 martie în Marea Britanie).

Potrivit unui comunicat de presă oferit de CBS, se pare că Oprah va avea o conversație amplă și intimă cu Meghan și că va „acoperi totul, de la momentul în care a intrat în familia regală, la căsătorie, maternitate, munca filantropică și până la modul în care gestionează viața sub presiunea publicului. Mai târziu, celor două li se va alătura și Prințul Harry și vor vorbi despre mutarea lor în Statele Unite ale Americii, despre speranțele și visurile pe care le au pentru familia lor care urmează să se mărească”, anunță declarația oficială, potrivit PEOPLE.

Regina Elisabeta a II-a a confirmat săptămâna trecută că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familei regale. De asemenea, odată cu pierderea acestui statut, cei doi sunt nevoiți să renunțe și la numirile onorifice militare şi patronajele regale.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a declarat că aceștia vor continua să sprijine organizaţiile pe care le-au reprezentat până acum. „Aşa cum a fost evidenţiat de munca lor din ultimul an, ducele şi ducesa de Sussex rămân dedicaţi datoriei lor şi în serviciul Regatului Unit şi lumii şi şi-au oferit sprijinul organizaţiilor pe care le-au reprezentat indiferent de rolul oficial.”

Citește și:
Cum au reacționat Prințul Harry și Meghan Markle după ce Regina Elisabeta a II-a a confirmat că nu vor mai fi membri activi ai familiei regale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video