Prințul William și Kate Middleton au surprins cu o felicitare de Crăciun adorabilă

Fanii familiei regale se pot bucura de încă o felicitare de Crăciun adorabilă făcută publică de Prințul William și Kate Middleton!

Prințul William și Kate Middleton au surprins cu o felicitare de Crăciun adorabilă

Prințul William și Kate Middleton și-au încântat și în acest an fanii cu o felicitare de Crăciun adorabilă. Cu ocazia asta, putem vedea cât de mult au crescut Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Imaginea aleasă pentru a constitui felicitarea de Crăciun de anul acesta îi are în prim-plan Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor. Fotografia a fost făcută în timpul unei vacanțe private pe care aceștia au petrecut-o în Iordania, conform Palatului Kensington. 

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu familia lor. Fotografia, care apare pe felicitarea de Crăciun de anul acesta a Altețelor Regale, îi arată pe Ducele și Ducesa împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în Iordania la începutul acestui an”, se arată în comunicatul transmis de Palatul Kensington. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pentru Kate Middleton, Iordania are o semnificație aparte, mai cu seamă că a locuit acolo timp de doi ani în copilărie, când tatăl ei lucra pentru British Airways. Și Prințul William a vizitat Iordania în timpul turneului din 2018 din Orientul Mijlociu.

Kate Middleton a ales să poarte o rochie kaki, în timp ce soțul ei este îmbrăcat cu un tricou polo într-o nuanță similară și pantaloni scurți. Prințesa Charlotte poartă o rochie în carouri. În ceea ce îi privește pe Prințul George și Prințul Louis, cei doi au optat tot pentru tricouri polo, pantaloni scurți și încălțăminte sport din pânză.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

În 2020, Prințul William și Kate Middleton și-au surprins fanii cu o altă felicitare de Crăciun. Atunci, Ducii de Cambridge au împărtășit o fotografie adorabilă de familie alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cu toții au ales să poarte haine casul, fără să iasă prea mult în evidență prin vestimentație. Fotografia a fost făcută la Anmer Hall și a fost realizată în toamna anului trecut de fotograful regal Matt Porteous.

Ducii de Cambridge au decis atunci să o trimită și lucrătorilor sanitari în semn de recunoștință pentru munca depusă în timpul pandemiei. Prințul William le-a scris și un mesaj: „Nu vă vom putea mulţumi niciodată suficient pentru dedicarea şi sacrificiile pe care le-aţi făcut anul acesta. Vă vom fi mereu recunoscători”, a fost mesajul transmis de Prințul William.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

În 2019, Prințul William și Kate Middleton o făcut o fotografie mai puțin tradițională pentru felicitarea de Crăciun. Au pozat alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pe o motocicletă cu ataș, fiind o postură destul de diferită față de felicitările din anii trecuți.

De asemenea, și portretul de familie al Prințului William cu Kate Middleton și cei trei copii din 2018 a fost adorabil. Și acea fotografie a fost realizată la Anmer Hall de către Matt Porteous.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Citește și:
Care este legătura dintre Prințul William, Tina Turner și Prințesa Diana?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video