Prințul William, fotografiat în ipostaze adorabile alături de Prințul George și Prințesa Charlotte

Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost în atenția tuturor!

Prințul William a fost fotografiat în ipostaze adorabile alături de Prințul George și Prințesa Charlotte la startul semi-maratonului organizat la reședința Reginei de la Sandringham.

Prințul William, care a împlinit pe 21 iunie vârsta de 39 de ani, s-a distrat de minune alături de cei doi copii mai mari ai săi, Prințul George, în vârstă de 7 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani. Cei trei au urcat pe scenă și au marcat debutul evenimentului, iar imaginile le poți vedea în galeria de mai sus.

De la eveniment au lipsit însă Kate Middleton și fiul cel mic al cuplului regal, Prințul Louis, în vârstă de 3 ani.

Week-end-ul trecut a marcat sărbătorirea Zilei Tatălui, iar William și Kate au postat pe contul lor oficial de Instagram câteva imagini speciale atât cu William și copiii lui, cât și cu tatăl lui William, Prințul Charles, și Michael Middleton, tatăl lui Kate. Mesajul a inclus și o imagine cu regretatul Prinț Philip, bunicul Prințului William.

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt unii dintre cei mai urmăriți copii de pe mapamond, indiferent că se dau cu vopsea pe față sau că fac cu mâna. Și, din ce a mărturisit mama lor, când vine vorba de poze, paparazzi nu sunt chiar coșmarul lor cel mai mare.

De curând, Kate Middleton a avut o conversație cu Ceri A. Edwards, o mamă din sudul Țării Galilor, a cărei fotografie a fost inclusă în proiectul foto al Ducesei de Cambridge, intitulat Hold Still. Proiectul a fost lansat de Kate împreună cu National Portrait Gallery anul trecut, când britanici de toate vârstele au fost invitați să trimită un portret fotografic pe care îl făcuseră în timpul primei perioade de izolare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În timpul discuției cu Edwards, Middleton a recunoscut că George și Charlotte nu erau deloc încântați de faptul că mama lor se ținea după ei cu o cameră foto. „Toți spuneau: Mami, te rog să nu mai faci fotografii!,” a mărturisit ea, după ce Edwards i-a povestit că și-a fotografiat la greu familia în timpul pandemiei.

Majoritatea imaginilor făcute publice de Kate Middleton sunt realizate în aer liber, ceea ce poate însemna că ducesei îi face plăcere să-i fotografieze în timp ce se joacă și se bucură de natură, dar și că, așa cum amintește un psiholog pentru The Standard, ducesa nu ține să atragă atenția asupra decorurilor somptuoase în mijlocul cărora cresc, de fapt, copiii.

Citește și:

Imagini romantice cu Ducii de Cambridge, publicate la aniversarea a 10 ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video