Prințul Harry, mesaj surprinzător postat pe Instagram: „Ni s-a schimbat în mod dramatic viața”

În ciuda faptului că Jocurile Invictus au fost amânate din cauza coronavirusului, Prințul Harry a ținut să marcheze acest moment printr-un mesaj special.

Prințul Harry, mesaj surprinzător postat pe Instagram: "Ni s-a schimbat în mod dramatic viața"

Prințul Harry a transmis un mesaj pe pagina de Instagram a fundației Invictus Games despre competiția care ar fi trebuit să înceapă în acest weekend, însă a fost anulată în urma pandemiei de coronavirus și reprogramată pentru anul viitor. 

„În acest weekend am celebrat Ziua Victoriei și am adus un omagiu sacrificiului generației din cel de-al Doilea Război Mondial. Ar fi trebuit să ne întâlnim în Olanda pentru a da startul Jocurilor Invictus 2020”, a spus Prințul Harry.

Prințul Harry a vorbit și despre faptul că Jocurile Invictus vor fi reprogramate. „De când am fost ultima oară în Haga, ni s-a schimbat în mod dramatic viața, dar echipa IG2020 a făcut o treabă incredibilă și s-a adaptat repede situației actuale și face planuri pentru competiția de anul viitor. Noile date din 2021 vor fi comunicate în cel mai scurt timp. Sper că toți cei din familia Invictus se vor descurca bine și se vor susține reciproc în aceste vremuri dificile.”

De asemenea, Prințul Harry i-a încurajat pe oameni să se implice în activitățile din mediul online planificate de Jocurile Invictus. „Sunt încântat că Fundația Jocurilor Invictus va găzdui o conferință virtuală cu mai multe persoane și își vor împărtăși gândurile și experiența lor, vorbind și despre cât de important este spiritul Invictus. Sunt incredibil de recunoscător pentru susținerea voastră. Aveți grijă de voi, stați pe aproape, vă vom aduce Haga acasă.”


CONȚINUT VIDEO ELLE

 La Jocurile Invictus participă militari răniți în operațiunile speciale și este una dintre cauzele susținute de către Prințul Harry. La ediția din Toronto din anul 2017, el și Meghan Markle au avut prima apariție publică împreună.

Citește și:
Cum arată proprietatea în valoare de 18 milioane de dolari unde locuiesc acum Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video