Prințul Harry îi încurajează pe oameni să renunțe la job-urile care nu îi fac fericiți

Prințul Harry îi încurajează pe oameni să renunțe la job-urile care nu îi împlinesc și să își pună sănătatea mintală și fericirea pe primul loc.

Prințul Harry îi încurajează pe oameni să renunțe la job-urile care nu îi fac fericiți

Prințul Harry a vorbit în nenumărate rânduri despre importanța sănătății mintale, povestind chiar traumele prin care a trecut și modul în care a reușit să le depășească. Recent, într-un interviu acordat publicației Fast Company, acesta i-a încurajat pe oameni să renunțe la job-urile care nu îi împlinesc sau care nu îi fac fericiți.

„Mulți oameni din întreaga lume au fost prinși în job-uri care nu le aduceau fericire, iar acum au ajuns să își pună sănătatea mintală și fericirea pe primul loc. E un lucru care trebuie sărbătorit”, a spus Prințul Harry în campania de promovare a startup-ului pentru care lucrează, BetterUp.

Acesta a mai adăugat și că cei care au renunțat la job-urile lor în timpul pandemiei au reușit să stârnească o adevărată schimbare culturală.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Deși pare că ultimii doi ani au adus în prim plan aceste probleme, realitatea este că acestea au apărut de ceva timp. Această muncă nu a fost niciodată mai importantă, deoarece oamenii îi acordă în sfârșit atenție, iar o componentă importantă a acestei misiuni este să creștem gradul de awareness și să continuăm să vorbim despre asta”, a spus Prințul Harry.

În primăvara acestui an, Harry și-a confirmat noul loc de muncă într-un schimb de e-mailuri cu Wall Street Journal. „Coaching-ul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună în general”, a spus el.

Acesta a mărturisit că a folosit personal aplicația BetterUp și ca a lucrat cu un coach timp de câteva luni. „Am fost îndrumat coach-ul meu, care, sincer, este cu adevărat minunat și mi-a dat întotdeauna sfaturi solide și o perspectivă nouă, care este atât de valoroasă”, a declarat el pentru WSJ.

„Adesea, din cauza barierelor sociale, a dificultăților financiare sau a stigmatizării, prea mulți oameni nu sunt capabili să se concentreze asupra sănătății mintale decât când sunt forțați să o facă”, a adăugat Prințul Harry. „Vreau să ne îndepărtăm de ideea că trebuie să ajungi să te simți la pământ pentru a cere ajutor.”

Citește și:
Meghan Markle, din nou victorioasă în lupta cu tabloidele britanice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video