Prințesa Eugenie va fi mamă din nou! Modul emoționant în care a făcut anunțul

Prințesa Eugenie va fi mamă din nou! Aceasta a făcut anunțul oficial că ea și Jack Brooksbank vor avea încă un copil într-un mod emoționant.

Prințesa Eugenie va fi mamă din nou! Modul emoționant în care a făcut anunțul

Prințesa Eugenie va fi mamă – aceasta a anunțat că este însărcinată și se așteaptă să nască în vara acestui an. „Suntem entuziasmați să împărtășim cu voi vestea că în această vară vom primi un nou membru în familie”, a scris vara prinților Harry și William pe contul său de Instagram, unde a postat o imagine emoționantă în care fiul său în vârstă de aproape doi ani, August, îi sărută abdomenul.

Prințesa Eugenie a devenit mamă pentru prima dată în februarie 2021, iar acum aceasta așteaptă un nou copil alături de soțul său, Jack Brooksbank. La sosirea pe lume a primului său fiu, Palatul Buckingham a făcut anunțul oficial, așa cum se obișnuiește în astfel de circumstanțe. „Regina, Ducele de Edinburgh, Sarah, Ducesă de York, și doamna și domnul Brooksbank au fost informați și sunt încântați de veste”, arăta anunțul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Numele pe care îl poartă micuțul membru al familiei regale a fost făcut public două săptămâni mai târziu, alături de un portret al acestuia. „Am vrut să vă facem cunoștință. Vă mulțumim pentru toate mesajele minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru acest mic om.”

Și prințesa Beatrice, sora mai mare a prințesei Eugenie, a dus pe lume un copil în același an – o fiică, numită Sienna. Prințesa Eugenie, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu partenerul său în octombrie 2018.

Prințesa Eugenie de York este fiica Prințului Andrew, Duce de York și este a zecea persoană în linia de succesiune la tronul britanic. Tatăl ei a fost acuzat în ultimii ani că ar fi făcut sex cu tinere minore traficate de Jeffrey Epstein, lucru care a cauzat multiple reproșuri la adresa familiei regale britanice, care, deși a decis să îi retragă lui Andrew onorurile militare și l-a forțat să renunțe la îndatoririle publice, l-a protejat pe acesta de eventualitatea unui proces în Statele Unite.

Citește și:
Priscilla Presley, omagiu emoționant adus fiicei sale, Lisa Marie, la slujba de comemorare: „Un supererou pentru mulți oameni'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video