Orlando Bloom, nevoit să stea în carantină după ce filmările pentru „Carnival Row” s-au anulat din cauza coronavirusului

Orlando Bloom a dezvăluit că va sta în carantină, după ce filmările pentru Carnival Raw au fost anulate din cauza coronavirusului.

Orlando Bloom, nevoit să stea în carantină după ce filmările pentru "Carnival Row" s-au anulat din cauza coronavirusului

Orlando Bloom le-a împărtășit fanilor de pe Instagram faptul că el va pleca din Republica Cehă spre Statele Unite pentru a sta în carantină deoarece producătorii serialului Carnival Row au decis să anuleze filmările pe fondul pandemiei de coronavirus. 

„Ne luăm rămas bun deoarece plecăm acasă și vom sta în carantină. Venim în Statele Unite. Vă transmit tuturor dragostea mea și aveți grijă. Mă autoizolez. Într-adevăr, pare o nebunie toată această treabă, dar trebuie să faceți tot ceea ce e nevoie pentru ca voi și familia voastră să rămâneți în siguranță”, a declarat Orlando Bloom.

Celebrul actor nu a spus dacă el a fost infectat sau nu, însă mai multor persoane din Statele Unite li s-a cerut să stea în carantină în încercarea de a opri răspândirea virusului. O persoană se poate autoizola dacă a intrat în contact cu o persoană infectată sau dacă a călătorit într-o zonă afectată de virus, informează Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Pe data de 1 martie, Republica Cehă a anunțat primele trei cazuri de coronavirus, conform Associated Press.

Și logodnica actorului Orlando Bloom, Katy Perry, și-a anulat o serie de interviuri din cauza coronavirusului. Potrivit Daily Mail, cântăreața și-a petrecut noaptea la un hotel din Sydey după ce a susținut un concert, ca măsură de siguranță. În Australia au fost confirmate 126 de cazuri de coronavirus.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, Donald Trump a anunțat restricții de călătorie privind Europa, în încercarea de a combate răspândirea coronavirusului, scrie BBC. Într-un discurs televizat, el a spus că toate călătoriile din 26 de țări europene vor fi suspendate pentru următoarele 30 de zile. Trump a adăugat că restricțiile „puternice, dar necesare” nu se vor aplica în cazul Marii Britanii, unde au fost confirmate până acum 460 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Citește și:
Primul caz de coronavirus la Hollywood: Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, depistați cu coronavirus

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video