Oprah Winfrey face mărturisiri dureroase despre violența îndurată în copilărie

Oprah Winfrey a dat un interviu în cadrul emisiunii Dr. Oz, ocazie cu care a vorbit despre violența îndurată în copilărie.

Oprah Winfrey face mărturisiri dureroase despre violența îndurată în copilărie

Astăzi, va fi difuzată emisiunea Dr. Oz în cadrul căreia Oprah Winfrey a vorbit deschis despre trecutul ei traumatic, promovând în același timp noua ei carte pe această temă, Ce ți s-a întâmplat? Conversații despre traume, rezistență și vindecare.

Vedeta TV a povestit un incident care a avut loc în Mississippi-ul rural unde a crescut, atunci când ea căra o găleată de apă. „În timp ce aduceam apa în casă, mă jucam cu degetele așa, în ea, și bunica mea se uita pe fereastră”, a spus Winfrey. „Și când am adus găleata și am pus-o jos stropind în jur, pentru că sunt o fetiță, ea a fost la modul: „Te-ai jucat în apă? Ai avut degetele în apa aceea? Aceasta este apa noastră de băut.”

Bunica ei, a mai spus Winfrey, a insistat că ce făcuse micuța era profund greșit și, ca să i-o arate, a bătut-o cu o nuia care i-a brăzdat pielea. „Mai târziu, când m-am îmbrăcat să merg la biserică, una din urmele de pe spate mi s-a deschis și a însângerat rochia.” Vedeta a adăugat că simte o durere profundă nu legat de acele răni, ci pentru acea fetiță.

Winfrey a mai subliniat și că bunica ei se păzea permanent de bunicul și mai abuziv. „Eu și bunica mea dormeam în același pat”, a spus ea. „Bunicul meu era într-o cameră de cealaltă parte a peretelui și, într-un miez de noapte, bunicul meu s-a ridicat din pat, a venit la noi în cameră și mă trezesc că are mâinile în jurul gâtului bunicii mele și ea țipă. Ea reușește să-l împingă și treacă peste el. El cade. Trece peste el și aleargă spre ușa din față. Am fugit din pat cu ea.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Winfrey a spus că, după această noapte groaznică în care au trebuit să ceară ajutorul unui prieten pentru a-l căra înapoi în patul său pe bunicul vedetei, bunica ei a început să pună un scaun sub clanța ușii și niște cutii de tablă în jurul scaunului, când se băgau la culcare. „Și așa am dormit în fiecare noapte. Mă culcam mereu ascultând conservele. Ascultând ce se întâmplă dacă mânerul ușii se mișcă.”

Citește și:
Câți bani au primit Prințul Harry și Meghan Markle în urma interviului cu Oprah Winfrey

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video