„Nu erau ciorapi-plasă” Jill Biden comentează controversata ei ținută din aprilie

Dr. Jill Biden nu se lasă intimidată de comentariile răutăcioase la adresa alegerilor ei vestimentare.

„Nu erau ciorapi-plasă” Jill Biden comentează controversata ei ținută din aprilie

Prima Doamnă a Statelor Unite este pe coperta numărului de august al Vogue, un privilegiu care i-a fost refuzat Melaniei Trump. Cu această ocazie, prima doamnă a oferit și un interviu despre noul său rol.

În timpul discuției, Jill Biden a evitat pe cât posibil să vorbească despre stilul ei vestimentar, dar, atunci când reporterul i-a spus că există un cont de Instagram care postează fiecare ținută purtată de ea în public, a ținut să facă o precizare despre cum se raportează la toată atenția pe care o primește pentru cum se îmbracă: „Este cam surprinzător, cred, cât de multe comentarii se fac despre ceea ce port sau dacă îmi prind părul cu un scrunchie. „

Dr. Biden a spus că a încercat-o o oarecare confuzie când a văzut reacția publicului la dresurile dantelate pe care le-a purtat la o aterizare din aprilie, la baza Andrews Air Force din Maryland. Twitter-ul american s-a încins atunci cu păreri pro și foarte contra ciorapilor lui Jill. „Este uimitor cât de multă atenție acordă oamenii fiecărui mic detaliu. Și nu erau ciorapi-plasă. Nu erau din dantelă. Erau niște dresuri foarte drăguțe.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Biden, care susține că nu are un stilist personal, a vorbit pentru celebra revistă de modă și despre importanța pe care o acordă susținerii tinerelor talente. „Cred că asta este important: să încerci să ridici alți oameni, a spus ea. Îmi place să aleg dintr-un grup divers de designeri. Când îmi planificam ținutele de la învestire, acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am luat în considerare”.

De când soțul ei a devenit președinte al Americii, Jill Biden a purtat creațiile unor designeri mai puțin cunoscuți publicului larg, precum Markarian, Gabriela Hearst sau Brandon Maxwell, arătând totodată că nu are de gând să dea înapoi de la a opta pentru paiete, transparențe și, iată, ciorapi foarte drăguți, atâta timp cât consideră că i se potrivesc.

Pentru coperta Vogue, Jill Biden a purtat o rochie înflorată Oscar de la Renta.

Citește și:

Cum au ajuns Ducii de Sussex să-și unească forțele cu Joe și Jill Biden

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video