Noi detalii despre starea de sănătate a Prințului Philip

Au fost făcute publice noi informații despre starea de sănătate a Prințului Philip, după ce a fost transferat la un alt spital pentru efectuarea mai multor investigații și tratarea infecției în urma căreia a fost internat.

Noi detalii despre starea de sănătate a Prințului Philip

Palatul Buckingham a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a. Conform unui comunicat de presă, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a suferit miercuri o „intervenţie reuşită” pentru o afecțiune cardiacă.

„Ducele de Edinburgh a suferit ieri o intervenție reușită pentru o afecțiune cardiacă preexistentă la Spitalul Sf. Bartolomeu. Alteța Sa Regală va rămâne în spital mai multe zile pentru îngrijiri, să se odihnească şi să se recupereze”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham, relatează CNN.

Recent, Camilla Bowles a vizitat un centru de vaccinare anti-Covid, prilej cu care a făcut și câteva remarci vizavi de starea de sănătate a Prințului Philip. Soția Prințului Charles a declarat că starea de sănătate a Prințului Philip „se îmbunătățește ușor”, însă că are în continuare „momente în care are dureri”, anunță site-ul PEOPLE. „Îi ținem pumnii!”, a mai adăugat Camilla.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a părăsit luni spitalul King Edward VII din Londra, după o perioadă de 14 zile și a fost dus cu o ambulanță la Spitalul Sf. Bartolomeu pentru a „trata infecția și a fi supus testelor pentru afecțiunile cardiace preexistente”, unde se așteaptă să rămână „cel puțin până la sfârșitul săptămânii.”

„Ducele de Edinburgh a fost transferat astăzi de la spitalul King Edward VII la spitalul Sf. Bartolomeu, unde medicii vor continua să-l trateze pentru o infecție, precum și să efectueze teste și investigații pentru o afecțiune cardiacă preexistentă. Ducele răspunde la tratament, dar se așteaptă să rămână în spital până cel puțin la sfârșitul săptămânii”, a fost declarația făcută de Palatul Buckingham.

Pe 23 februarie, Prințul Edward a declarat că starea de sănătate a tatălui său s-a îmbunătățit. De asemenea, acesta a folosit aceeași urare precum a cea făcută de Camilla. „Din câte știu – am vorbit cu el ieri- se simte mult mai bine, mulțumesc. De abia așteaptă să iasă, iar ăsta este un lucru pozitiv. Îi ținem pumnii.”

Și Prințul William a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a bunicului său, mărturisind că: „E în regulă.” Cu toate acestea, singurul membru al familiei care l-a vizitat pe Philip la spital a fost Prințul Charles, acesta fiind surprins de paparazzi pe 20 februarie la spitalul King Edward VII.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Surse apropiate familiei regale au precizat anterior că motivul pentru care Prințul Philip a fost internat nu are legătură cu pandemia de coronavirus.

Citește și:
Meghan Markle dă vina pe Palatul Buckingham pentru zvonurile false despre ea și Prințul Harry

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video