Motivul pentru care Brad Pitt a ezitat să apară alături de Jennifer Aniston în serialul „Friends”

În ciuda faptului că Brad Pitt a primit o nominalizare la Premiile Emmy pentru apariția sa în serialul Friends, el a ezitat să accepte rolul, iar motivul este unul chiar surprinzător.

Motivul pentru care Brad Pitt a ezitat să apară alături de Jennifer Aniston în serialul "Friends"

De-a lungul anilor, serialul Friends a avut mai multe vedete invitate, însă una dintre cele mai controversate a fost Brad Pitt, care a apărut în episodul nouă din sezonul opt. La momentul acela, el era căsătorit cu Jennifer Aniston, în ciuda faptului că personajele lor, Rachel Green și Will Colbert nu s-au înțeles deloc.

Atunci, Brad Pitt a interpretat rolul unui prieten de al lui Ross și Monica, iar ei chiar au pus bazele fan clubului „I Hate Rachel.” Reîntâlnirea lor a dus la câteva dezvăluiri despre perioada liceului pe care au petrecut-o împreună.

Brad Pitt chiar a primit o nominalizare la Premiile Emmy pentru apariția sa. „Cred că a existat o ezitare din partea lui pentru că nu a mai apărut în fața unei audiențe și ai nevoie de anumite abilități specifice. Cred că este intimidant dacă nu ai mai făcut asta până acum”, a declarat David Crane, producătorul serialului Friends.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, David a mai declarat faptul că Brad Pitt a fost printre singurele vedete invitate în serial a cărui apariție a fost urmărită și ulterior. „Evident, datorită lui și lui Jennifer a fost o scenă grovază. Când a spus da, noi eram speriați.”

Cu toate acestea, la câteva ore după ce episodul a apărut, Jennifer Aniston și Brad Pitt au anunțat că s-au despărțit, iar el a început să se întâlnească cu Angelina Jolie. Ei s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în septembrie 2016. De atunci, el și Jennifer s-au mai întâlnit și astăzi chiar sunt prieteni. Brad Pitt a fost prezent și la aniversarea actriței.

Citește și:
De ce divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu a fost finalizat nici acum

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video