Mesajul pe care Michael Douglas i l-a transmis lui Sharon Stone cu ocazia împlinirii a 63 de ani

Michael Douglas și Sharon Stone continuă să aibă și astăzi o relație apropiată, la aproape 30 de ani de la lansarea filmului Basic Instinct.

Mesajul pe care Michael Douglas i l-a transmis lui Sharon Stone cu ocazia împlinirii a 63 de ani

Sharon Stone a împlinit 63 de ani și printre miile de urări pe care actrița le-a primit s-a numărat și un mesaj din partea lui Michael Douglas, partenerul său din celebrul film Basic Instinct.

Douglas a postat pe contul său de Instagram o imagine cu Stone din perioada filmărilor peliculei, însoțită de următorul mesaj:

„La mulți ani partenerei mele din #BasicInstinct @sharonstone! Sper să te distrezi de minune și să fii în siguranță Sharon!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Recent, Sharon Stone a vorbit despre efectele pe care pandemia de coronavirus le are asupra sănătății noastre mintale, subliniind că în această perioadă este extrem de important să comunicăm cu cei apropiați.

„Cel mai important lucru pe care îl putem face este să rămânem conectați cu ceilalți. Conferințele pe Zoom sunt un ajutor real, dar un alt lucru important pe care trebuie să îl facem este să avem grijă de noi. Du-te și fă un dus sau o baie. De ce să nu faci yoga? Sau ce spui de pictat, desenat sau colorat?”, a declarat Sharon.

Actrița a mărturisit că una dintre metodele sale preferate de a se relaxa este să coloreze.

„Am o mulțime de cărți de colorat și de pixuri și creione pe masă. Fac asta cu copiii mei sau cu un prieten. E foarte relaxant. Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră mintală, mai ales acum în pandemie”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un interviu pe care l-a acordat la sfârșitul anului trecut pentru revista Town & Country, actrița a mărturisit că se miră că imaginea ei de sex simbol există în continuare: „Oamenii vor în continuare să îmi vadă sânii. Am 62 de ani! Pe bune? Maturizați-vă!”. Despre experiența de a lucra la Basic Instinct, Sharon Stone spune că nu a crezut niciodată că ar fi sexy și că a fost nevoie să își exploreze latura întunecată pentru acest rol. „Cred că oamenii găsesc asta sexy”, a afirmat Stone.

Citește și:
Sharon Stone: „E o minciună sfruntată să zici că nu contează aparențele

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video