Mesajul emoționant transmis de MIMI prin ținuta purtată la ELLE Style Awards 2019

Mimi a fost nominalizată în vara acestui an la ELLE New Media Awards, categoria Vlog, și a fost una dintre prezențele notabile de la ELLE Style Awards 2019.

Mesajul emoționant transmis de MIMI prin ținuta purtată la ELLE Style Awards 2019

MIMI a purtat o jachetă cu un mesaj puternic legat de comentariile primite în online.

„În seara aceasta este despre modă, dar și despre mesaj, este despre punk și rebeliunea unui curent social care s-a manifestat și în modă! Eu sunt în seara asta aici pentru toți cei care au fost cyberbullied sau bullied în online și offline!”, ne-a declarat în exclusivitate MIMI. „Sunt aici să reprezint o categorie de oameni cărora le este rușine să vorbească sau să povestească de lucrurile prin care trec! M-am confruntat cu fenomenul de „bullying” încă din școala generală și m-a urmărit până la maturitate.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ani de zile m-au afectat răutățile oamenilor, mi-a fost foarte greu să fiu eu însămi, asumându-mi că s-ar putea să nu fiu pe placul societății. Am trecut prin episoade depresive majore provocate de bullying, totuși am lucrat cu mine și cu specialiști pentru a schimba ceva real ca să pot privi lucrurile acestea cu detașare. Astăzi pot să port toate comentariile de hate pe care le-am primit de-a lungul timpului pe internet fără să mă afecteze! Vreau să fiți conștienți de faptul că unele cuvinte dor și că mesajele de hate postate pe internet pot avea repercursiuni! #StopCyberBullingului”

„Așa că trag un semnal de alarmă, răutatea nu o să vă aducă nimic bun, nu vă costă nimic să vă purtați frumos cu oamenii din jurul vostru! Vreau să fiți cu toții alături de demersul Salvați Copiii România și vreau să stăm #FaraFricaPeNet!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video