Melania Trump respiră ușurată, iar motivul nu este deloc unul surprinzător

Fără Twitter, Donald Trump pare alt om, iar principalul beneficiar este soția lui.

Melania Trump respiră ușurată, iar motivul nu este deloc unul surprinzător

Melania Trump duce o viață de neimaginat alături de Donald Trump, cu care este căsătorită din 2005. Dorința ei de a se bucura de privilegiile unei căsnicii cu un multimilionar fără ca toată lumea să privească a fost spulberată de candidatura la președinție a lui Trump, urmată de niște ani la Casa Albă în timpul cărora Melania a trebuit să-și susțină soțul și să joace un rol de primă doamnă a Statelor Unite pe care în mod evident nu și-l dorise.

Acum, întoarsă în reședința cuplului din Mar-a-Lago, Melania nu se bucură, se pare, numai de o intimitate sporită, ci și de faptul că soțul ei nu își mai poate accesa contul de Twitter.

Platforma a suspendat permanent contul @realDonaldTrump și accesul lui Trump pe Twitter la începutul anului, după ce fostul președinte a instigat la violență, contribuind, astfel, la evenimentele tragice din Clădirea Congresului.

Donald Trump, un împătimit al tweeting-ului, își petrecea, cu siguranță, foarte mult timp lansând orice îi trecea prin cap pe internet și apoi urmărind efectul pe care-l generau cuvintele lui. Nu e de mirare, prin urmare, că o pauză de social media i-ar putea schimba radical programul zilnic și l-ar detensiona, mai ales acum, când este în pragul unui proces de impeachment la care încă refuză să depună mărturie.

Potrivit fostului manager de campanie Jason Miller, intervievat de Sunday Times, Donald e alt om de când platformele de social media i-au revocat accesul. Și principalul beneficiar al acestei schimbări de atitudine este nimeni alta decât partenera lui de viață.

„Ea a spus că adoră chestia asta,” a declarat Miller, referindu-se la fosta FLOTUS. „Că el este mult mai fericit și se distrează mai bine.”

Donald este în sfârșit „capabil să respire, știind că nu este toată presiune pe el, pentru prima dată în patru ani”, a mai spus Miller.

Citește și:

Social media, între realitate, distracție și minciuni

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video