Meghan Markle și Prințul Harry își iau concediu parental

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor lua o pauză de la obligațiile lor pentru fundația Archewell, pentru a se ocupa de creșterea fiicei lor.

Meghan Markle și Prințul Harry își iau concediu parental

Meghan Markle și Prințul Harry intră în concediu parental. Ducii de Sussex au confirmat că nu se vor mai ocupa de Fundația Archewell în perioada următoare, pentru a se concentra pe creșterea micuței Lilibet Diana, care s-a născut vineri, pe 4 iunie.

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili,” au scris ei. „Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit îndreptându-se spre noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul dumneavoastră constant, în acest moment foarte special pentru familia noastră.”

Proaspătul tată de 36 de ani le-a sugerat tuturor celor care se gândesc să trimită mici cadouri pentru fiica sa și pentru mama ei să se orienteze, mai degrabă, spre a sprijini organizații care lucrează pentru femei și fete, precum: Girls Inc., Harvest Home, CAMFED sau Fundația Myna Mahila.

Cei doi soți au anunțat pe site-ul Archewell Foundation că retragerea lor temporară nu va afecta munca organizației.

Publicația Page Six a raportat că primul lucru făcut de Prințul Harry după nașterea celui de-al doila copil al său a fost să o contacteze telefonic pe Regina Elisabeta, dar și pe tatăl său, Prințul Charles, și pe fratele său, Prințul William, pentru a le transmite fericita veste.

Ca și fratele ei de doi ani, Archie, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nu are un titlu regal oficial, deci nu poate fi numită prințesă. Dar atât ea, cât și Archie vor avea dreptul la asta atunci când Prințul Charles va fi încoronat, deoarece vor fi avansat pe linia succesiunii, devenind copiii unui fiu de rege.

Nu se știe încă nimic despre planurile ducilor de a organiza o ședință foto cu bebelușul lor, dar presa se așteaptă ca Ziua Tatălui, de la sfârșitul acestei luni, să fie folosită drept prilej pentru lansarea în lume a primei fotografii cu nou-născuta. Mai ales ținându-se cont de faptul că prima imagine cu Archie a fost, de asemenea, dată publicității de Ziua Tatălui.

Citește și:

Care e semnificația numelui Lilibet Diana, ales de Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video