Matt Damon, apariție rară alături de fiicele sale, la cină în Malibu

Actorul Matt Damon obișnuiește să le țină pe Isabella, Gia și Stella departe de ochii presei.

Matt Damon, apariție rară alături de fiicele sale, la cină în Malibu

Matt Damon a avut zilele acestea o apariție surprinzătoare alături de cele trei fiice ale sale – Isabella (15 ani), Gia (12 ani) și Stella (10 ani) – cu care a ieșit la o cină în familie în Malibu, la doar o zi după ce și-a exprimat sprijinul pentru relația prietenului său Ben Affleck cu Jennifer Lopez.

Matt Damon și fetele sale au fost surprinși de când au coborât dintr-un SUV negru și s-au îndreptat spre unul din locurile preferate de întâlnire ale vedetelor, și anume restaurantul Nobu Malibu.

Dacă actorul a preferat o ținută lejeră, all-black, fiicele sale au ales să păstreze același aer degajat, asortând perechile de jeanși cu pulovere și hanorace, toți purtând și măști de protecție.

Imaginile surprind mai ales pentru faptul că Matt obișnuiește să își țină copiii departe de ochii presei, dar și pentru că ieșirea vine la doar o zi după ce actorul și-a exprimat public sprijinul pentru prietenul său din copilărie, Ben Affleck, în relația cu Jennifer Lopez.

În timp ce își promova noul film, Stillwater, în emisiunea din The Carlos Watson Show din 13 august, Matt Damon a vorbit și despre noul cel mai râvnit și nostalgic cuplu de la Hollywood, într-o serie de întrebări fulger. „Omule, nimeni nu trage mai tare decât mine pentru ei,” a răspuns starul atunci când gazda l-a întrebat ce crede despre viitorul cuplului. „Amândoi sunt minunați. Le doresc doar fericirea amândurora. Par destul de fericiți acum.”

În iulie, Matt a vorbit de asemenea despre Ben și Jennifer cu publicația Extra, mărturisind că e „pur și simplu foarte fericit” pentru Ben că a reluat relația cu fosta sa logodnică. „E cel mai bun. Merită toată fericirea din lume. Mă bucur pentru amândoi.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mai mult, recent actorul a fost văzut însoțindu-i pe cei doi într-o plimbare pe o plajă privată din Malibu, în apropierea Paradise Cove. Cele trei vedete păreau să se distreze de minune împreună, dovadă stând zâmbetele tuturor din fotografiile care au apărut pe Internet la începutul lui august.

O sursă apropiată acestora a confirmat pentru Hollywood Life că Matt nu putea fi mai fericit pentru ceea ce i se întâmplă prietenului său de mai bine de 25 de ani. „Sunt prieteni dintotdeauna și vorbesc despre orice. Matt știe ce îl face fericit pe Ben, iar dacă Ben e fericit, și Matt este.”

Odată cu aniversarea de 52 de ani, Jennifer Lopez și-a anunțat oficial fanii că a reluat relația cu Affleck, prin intermediul unei imagini care îi arată sărutându-se – după câteva săptămâni în care s-a tot zvonit că artista s-ar fi întors în brațele lui după despărțirea de fostul logodnic, Alex Rodriguez. Cei doi au fost într-o relație de durată la începutul anilor 2000, atunci când au și devenit, la debuturile erei Internetului, unul dintre cele mai vânate și mai comentate cupluri din lume, poreclit Bennifer de către presa tabloidă. Relația lor inițială a cedat, inițial, poverii celebrității, Lopez și Affleck anulându-și nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc, și despărțindu-se definitiv în 2004.

Surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Citește și:
Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și de botezul fiului ei, Ignazio

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video