Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-ar fi logodit de Crăciun

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, ar putea fi protagonista următoarei nunți regale.

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-ar fi logodit de Crăciun

După căsătoria Prințesei Eugenie în 2018, fanii familiei regale britanice așteaptă cu nerăbdare ceremonia de nuntă a Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi, însă acest eveniment ar putea fi amânat din cauza scandalului sexual în care e implicat tatăl său, Prințul Andrew.

Ei bine, se pare că fanii nu vor fi dezamăgiți, căci una dintre cele mai cunoscute personalități din anturajul familiei regale britanice urmează să facă pasul cel mare. Este vorba despre Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana.

Potrivit Daily Mail, Lady Kitty Spencer s-ar fi logodit de Crăciun cu iubitul ei, Michael Lewis, știrea nefiind însă confirmată de reprezentanții celor doi. Cu toate acestea, publicația Tatler a precizat că Spencer a purtat la evenimentul London’s Cash & Rocket Masquerade Ball un inel spectaculos care ar putea fi cel de logodnă primit de la iubitul ei.

„Michael a cerut-o pe Kitty de soție înainte de Crăciun. Ea a petrecut Sărbătorile în Cape Town și le-a spus părinților și a dat vestea cea mare familiei și prietenilor apropiați. Michael este foarte iubit de familia ei. În ciuda averii sale, este un om decent, discret și apreciat de toți”, a mai declarat sursa pentru Daily Mail.


Michael Lewis, în vârstă de 61 de ani, deține Whistles, un brand de îmbrăcăminte care poate fi găsit atât în Bloomingdales în Statele Unite, cât și în Regatul Unit. Afacerea acestuia valorează, potrivit Daily Mail, aproape 150 de milioane de dolari. El este divorțat și are 3 copii. Primele zvonuri despre o relație între Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au apărut în mai 2018, însă cei doi au păstrat de-a lungul timpului discreția.

Înainte de relația cu acesta, nepoata Prințesei Diana a format un cuplu cu Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Relația lor a durat 4 ani, ei despărțindu-se în 2017.

Lady Kitty Spencer a devenit celebră după apariția la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și a declarat pentru o revistă internațională că după acest eveniment a fost urmărită de mult mai mulți oameni pe Instagram, ea fiind și în atenția tabloidelor.

Tânara în vârstă de 29 de ani a crescut în Cape Town, Africa de Sud, însă în prezent ea locuiește în Londra, fiind și imaginea unui brand important de modă.

Citește și:
Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, este fashion icon-ul momentului, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people