Kristen Stewart este prințesa Diana într-un nou film biografic

Un nou film biografic despre Prințesa Diana și divorțul ei de Prințul Charles îi aduce lui Kristen Stewart rolul vieții ei.

Kristen Stewart este prințesa Diana într-un nou film biografic

Un nou proiect de film biografic despre Prințesa Diana se află în lucru, și se va concentra pe perioada divorțului de Prințul Charles, anunță mai multe publicații de profil.

Regizat de Pablo Larrain, acest film biografic are titlul Spencer (numele de familie al prințesei Diana), iar subiectul său îl constituie unul dintre cele mai mari scandaluri care au zguduit familia regală britanică (cel puțin până la momentul în care Prințul Harry, fiul Dianei, și-a părăsit titlul și îndatoririle regale).

Conform descrierii oficiale, acest film biografic va fi o dramă a cărei acțiune este plasată în anii ’90, de-a lungul a trei zile petrecute de Prințesa Diana, de Crăciun, la reședința regală din Sandringham, în Norfolk. Producția va începe în 2021 și nu se cunosc foarte multe detalii încă, dar vestea cea mare este că se știe cine o va juca pe prințesă – adică Kristen Stewart.

Pablo Larrain a dat mai multe detalii despre producția pe care a gândit-o pentru acest film biografic despre Prințesa Diana în publicația Deadline. „Toți am crescut, cel puțin cei din generația mea, citind și înțelegând că aceea a fost o poveste cu zâne. De obicei, prințul vine și găsește prințesa, o invită să îi devină soție și, în cele din urmă, ea devine regină. Aceasta este povestea.”

Acum, Larrain dorește să arate ce s-a întâmplat astfel încât Prințesa Diana a decis să părăsească o astfel de situație pe care toată lumea o percepea drept roz. „Când cineva decide că nu vrea să fie regină, și spune că ar prefera să fie ea însăși, este o decizie mare, o poveste cu zâne întoarsă pe dos. Întotdeauna am fost foarte surprins de asta și m-am gândit că a fost o decizie greu de luat. Aceasta este în miezul filmului.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Larrain s-a arătat încântat de faptul că Stewart o va portretiza pe Prințesa Diana în noul film biografic pe care îl realizează. „Kristen poate fi multe lucruri, poate fi misterioasă și foarte fragilă, dar și foarte puternică, ceea ce ne trebuie nouă acum. Felul în care a răspuns la scenariu și în care își abordează personajul e foarte frumos de văzut. Cred că va face ceva uimitor și în același timp interesant.”

Citește și:
Porecla inedită pe care Ivanka Trump o avea pentru Melania Trump

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video