Joaquin Phoenix și Rooney Mara, apariție rară alături de băiețelul lor, River

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au fost fotografiați recent alături de băiețelul lor, River, cuplul fiind recunoscut pentru aparițiile rare în public.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara, apariție rară alături de băiețelul lor, River

Joaquin Phoenix și Rooney Mara formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Recent, cei doi actori au fost surprinși de către paparazzi întorcându-se la casa lor din Santa Monica.

Joaquin Phoenix și logodnica sa, Rooney Mara, nu erau singuri, ci alături de băiețelul lor, River, care s-a născut în toamna anului 2020. Cei doi actori purtau ochelari de soare și măști de protecție și încercau să își ferească cât mai mult copilul. Nu mai este un secret pentru nimeni că își păstrează viața personală departe de lumina reflectoarelor și au fost puține ocaziile în care au vorbit despre relația lor.


În luna septembrie a anului 2020, cei doi au devenit părinți, vestea fiind dată de regizorul rus Victor Kossakovsky în timpul unei conferințe de presă de la Zurich Film Festival, unde el și Phoenix au prezentat documentarul Gunda. Regizorul a declarat atunci că Rooney Mara și Joaquin Phoenix tocmai au devenit părinți, motiv pentru care actorul, care servește ca producător executiv pentru documentarul prezentat în festival, nu a putut să vină să își promoveze proiectul. „Doar ce a avut un copil, apropo, numele lui e… e un băiat frumos pe care îl cheamă River, deci nu poate face promovare acum”, a spus Victor Kossakovsky.

Numele are o semnificație specială, River chemându-l pe fratele lui Joaquin, actor la rândul său, care a murit la vârsta de 23 de ani, în 1993, în urma unei supradoze, în fața unui local deținut de prietenul său, actorul Johnny Depp.

În noiembrie 2020, Joaquin Pheonix și Rooney Mara au confirmat în cadrul unui editorial pentru publicația People despre criza imigranților și cei 545 de copii care au fost separați de către părinții lor la granița dintre Mexic și SUA, că au devenit părinți și că nu își pot imagina cum s-ar simți dacă un astfel de lucru s-ar întâmpla cu copilul lor. „Ca tineri părinți, este imposibil să ne imaginăm ce am simți dacă copilul nostru ar fi luat de lângă noi și pentru o zi, dar mai ales pentru ani”, au menționat cei doi pentru People.

CONȚINUT VIDEO ELLE

 Joaquin Pheonix și Rooney Mara s-au logodit în iulie 2019. La vremea respectivă au apărut mai multe speculații privind logodna lor după ce actrița a fost surprinsă purtând un inel de logodnă. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Her în 2013.

Citește și:
Top 10 cele mai SPECTACULOASE rochii la Golden Globes 2021

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video