Jessica Alba, declarație surprinzătoare despre relația cu soțul ei, Cash Warren: „Colegi de cameră”

Jessica Alba a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Cash Warren, într-un show de pe Instagram.

Jessica Alba, declarație surprinzătoare despre relația cu soțul ei, Cash Warren: "Colegi de cameră"

Într-un interviu acordat recent pe Instagram lui Katherine Schwarzenegger, Jessica Alba a vorbit deschis despre cum e să ai trei copii și mai multe afaceri, despre cum decurge căsnicia alături de producătorul Cash Warren, și care sunt secretele unei relații de durată.

„Este totul roz pentru doi ani și jumătate”, a spus actrița de 40 de ani, cu maximă sinceritate, dar, după aceea, deveniți colegi de cameră. Pur și simplu faci mișcările, împarți responsabilitățile. E ca și cum ai bifa căsuțele, nu?”

Alba a subliniat că romantismul e greu de păstrat când intervin copiii și grijile de toate felurile, dar că e esențial să comunici imediat când ești nefericit în loc să lași animozitățile să treneze și, la un moment dat, să explodeze. „Ceea ce ni s-a întâmplat și nouă, suntem totuși împreună de 17 ani”.

„Dumnezeule, nu am realizat că sunteți împreună de așa mult timp”, a exclamat Schwarzenegger.

„Dap, practic mi-a furat anii 20 și 30. Mi i-a răpit complet”, a spus Alba.

Actrița a vorbit și despre cât de ușor este ca, având deja siguranța că acea persoană îți va fi alături, să uiți să o tratezi bine. „Nu iei în considerare sentimentele celui de alături la fel cum ai lua în considerare sentimentele altora”, a adăugat ea. „Deci asta este ceva la care cred că avem constant de lucrat.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Alba a mai spus că e firesc ca într-un cuplu să existe momente de distanțare și dezechilibru, dar că atâta timp cât există implicare, sprijin și înțelegere de ambele părți, orice neînțelegere își poate găsi rezolvarea. „Este o călătorie pe viață și cred că dacă ambii parteneri decid în fiecare zi că vor s-o continue împreună, va funcționa. Indiferent de dramele aferente și orice s-ar întâmpla. Dacă ambii parteneri sunt la modul: vreau să găsim o soluție, nimic nu poate rupe relația.”

Actrița și antreprenoarea americană a explicat, în timpul interviului, că i-a fost extrem de greu, după fiecare naștere, să se reconecteze la sine și să se scuture de influența dereglărilor hormonale și a anxietăților legate de siguranța celor mici. Alba și Warren s-au căsătorit în 2008 și au trei copii: Honor, Haven și Hayes.

Alba este fondatoarea Honest, un brand dedicat hainelor și produselor pentru bebeluși și copii, și Honest Beauty, un brand de skincare și make-up.

Citește și:

Jessica Alba spune că cei trei copii ai săi „i-au distrus corpul', însă nu are nicio problemă cu asta

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video