Jennifer Lawrence, la un pas de moarte. Ce a povestit vedeta despre un zbor de coșmar

Actrița este pe coperta revistei Vanity Fair și a povestit despre un moment mai puțin plăcut din viața ei.

Jennifer Lawrence, la un pas de moarte. Ce a povestit vedeta despre un zbor de coșmar

Jennifer Lawrence era convinsă că va muri când un avion privat în care se afla a suferit o avarie dublă a motorului. „Doar scheletul meu mai rămăsese pe scaun”, a spus vedeta pentru Vanity Fair.

Actrița câștigătoare a Oscarului apare pe coperta numărului de decembrie al revistei, într-un pictorial fotografiat de Lachlan Bailey.

Jennifer Lawrence a povestit că era în drum spre New York din orașul ei natal, Louisville, Ky., în 2017, când i s-a transmis că avionul în care se afla va încerca o aterizare de urgență în Buffalo. În avion se mai afla și fiul medicului care a născut-o pe ea și pe cei doi frați ai ei. „Aveam să murim”, a spus ea. „Am început să las mici mesaje vocale mentale familiei mele, știi genul: Am avut o viață grozavă, îmi pare rău.”

După ce a văzut pista plină de mașini de pompieri și ambulanțe, vedeta de 31 de ani, care este acum însărcinată cu primul ei copil, a început să se roage: „Nu la Dumnezeul cu care am crescut, pentru că era un tip terifiant și foarte judecător”, și-a amintit ea. „Dar m-am gândit, Doamne, poate vom supraviețui chestiei ăsteia? Voi avea arsuri, va fi dureros, dar poate vom trăi.”

Avionul a avut o aterizare zdruncinată, dar echipajele de salvare au spart ușa avionului și i-au eliberat pe pasageri. Lawrence a trebuit apoi să se îmbarce într-un alt avion, „anesteziată datorită unei pastile imense și a mai multor sticle de rom.”

„M-a făcut mult mai slabă”, spune ea, referindu-se la zicala că ce nu te ucide te face mai puternic. „Să zbor este îngrozitor și trebuie să o fac tot timpul.”

Întrebată ce îi place la căsnicia ei, Lawrence a spus: „Îmi place foarte mult să merg cu el la piață. Nu știu de ce, dar mă umple de bucurie. Cred că poate pentru că este aproape o metaforă a căsniciei: Bine, avem această listă. Acestea sunt lucrurile de care avem nevoie. Hai să colaborăm și să ducem acest lucru la bun sfârșit. Și întotdeauna primesc reviste din alea de gătit, cum ar fi 15 Minute Healthy Meals, iar el mă privește la modul: Nu vei folosi asta. Când o să faci tu asta? Și eu spun: Ba da. Marți! Și el are întotdeauna dreptate, iar eu nu gătesc niciodată rețetele alea.”

Citește și:

Care sunt șansele să iei coronavirus când călătorești cu avionul?

Foto: Arhiva ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people