Jennifer Aniston dezvăluie care este vedeta de la care ia lecții de stil pe covorul roșu

Într-un interviu recent, Jennifer Aniston dezvăluie care este vedeta care o inspiră și de la care ia lecții de stil pentru aparițiile de pe covorul roșu.

Jennifer Aniston dezvăluie care este vedeta de la care ia lecții de stil pe covorul roșu

Deși este de peste 30 de ani o obișnuită a covoarelor roșii de la felurite evenimente, Jennifer Aniston dezvăluie acum că nu s-a simțit niciodată în largul său la astfel de ocazii, și că toate turneele de promovare a filmelor la care a lucrat s-au dovedit o corvoadă pentru ea. De asemenea, actrița din Friends a mai spus că nu se simte confortabil cu indicațiile stiliștilor, dar că a reușit, cu timpul, să se adapteze și să încerce să afișeze un comportament adecvat acestui tip de evenimente.

Totodată, în interviul acordat revistei InStyle, pentru care a și pozat, Aniston dezvăluie și cine o inspiră în această privință – iar vedeta de la care ar lua oricând lecții de stil cu privire la aparițiile pe covorul roșu este nimeni alta decât Jennifer Lopez, și ea o veterană a acestor evenimente. De altfel, cele două au apărut în fața publicului în aceeași perioadă și au, amândouă, vârsta de 52 de ani. Cele două nu sunt prietene apropiate și nu au lucrat niciodată împreună, deși au fost surprinse la petreceri și premiere discutând.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De data aceasta, Aniston dezvăluie ce impresie îi lasă prezențele lui JLo pe covorul roșu: „Aș vrea să știu de unde vine aspectul ei, ca și cum ar da în clocot. Arată cumva ca și cum ar fi furioasă pe cineva, dar în același timp este splendidă. Parcă s-ar gândi: ‘nu îmi vine să cred că mă aflu aici’. Dar nu cred că se străduiește. Cred că așa se trezește dimineața. Este un adevărat performer.”

Cât despre propriile apariții de acest tip, Jennifer Aniston dezvăluie că de multe ori se simte ciudat atunci când trebuie să respecte indicațiile stiliștilor, dar că, de-a lungul timpului, a mai învățat câteva trucuri pentru a se simți mai în largul său: „Depinde de stilist, pentru că el zice: ‘Nu face niciodată asta! Fă întotdeauna asta!’. Iar eu zic: ‘Păi asta pare nefiresc.’ Nu știu cum să stau pe covorul roșu, dar faci tot ce poți. (…) Dar încerc să interacționez cu cei care filmează sau pozează. Unii dintre ei lucrează aici de multă vreme, așa că îi salut. Dacă am o interacțiune onestă cu cineva, asta face lucrurile mai ușoare.”

Citește și:
Actrița Kathy Griffin are cancer pulmonar, deși nu a fumat niciodată

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video