Irina Shayk a impresionat la New York Fashion Week cu un nou look

Dacă ești în căutarea unei schimbări de look, noua tunsoare a Irinei Shayk este sursa de inspirație de care aveai nevoie!

Irina Shayk a impresionat la New York Fashion Week cu un nou look

În sfârșit, după o lungă perioadă de timp, ne putem bucura din nou de show-urile de modă pline de fast și grandoare. New York Fashion Week este în acest moment în plină desfășurare și ne încântă cu apariții spectaculoase și extrem de stylish.

Printre acestea s-a numărat și cea a Irinei Shayk, care a apărut în urmă cu două zile cu o nouă tunsoare. Modelul a renunțat la părul lung cu care ne-a obișnuit, optând de data aceasta pentru un bob cu breton.

Chiar dacă transformarea a fost una temporară, aleasă în mod special pentru petrecerea organizată de brand-ul Bulgari, e clar că acest tip de bob se regăsește în tendințele sezonului.

În ceea ce privește viața amoroasă a Irinei Shayk, se pare că aceasta nu ar mai forma un cuplu cu Kanye West . Zvonul a fost confirmat de o sursă apropiată, care a adăugat și faptul că relația celor doi „nu a fost niciodată una serioasă”.

„Kanye a fost ocupat cu munca și și-a petrecut timpul cu copiii lui. Acesta este focusul lui. Nu are timp pentru a fi într-o relație. Cu toate astea, crede că Irina e minunată”, a declarat sursa pentru People. Potrivit acesteia, cei doi ar fi rămas însă în relații extrem de bune, fiind în continuare amici.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Relatia celor doi ar fi început să se răcească în momentul în care Kanye i-ar fi cerut Irinei să meargă cu el la Paris pentru Săptămâna Modei Haute Couture, însă aceasta l-ar fi refuzat.

„Irina îl place ca prieten, însă nu își dorește o relație cu el în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat sursa, precizând că refuzul modelului de a-l însoți pe Kanye la Paris reprezintă încercarea ei de a evita apariția unor știri în presă. „Ea nu își dorește asocierea cu o relație cu Kanye, ceea ce s-ar fi publicat în toată presă dacă ar fi apărut în Paris alături de el. Ar fi însemnat încă o lună de știri despre cum este relația lor”, a declarat în luna iulie o sursă pentru Page Six.

Citește și:
Alexandra Stan, schimbare surprinzătoare de look. Care este motivul pentru care a fost criticată în mediul online

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video