Imagini inedite cu Demi Moore și fiicele ei, pozând în costume de baie

Demi Moore și cele trei fiice ale sale sunt imaginea unei noi campanii publicitare de care nu vom uita prea curând.

Imagini inedite cu Demi Moore și fiicele ei, pozând în costume de baie

Demi Moore a aprins Instagram-ul ieri, postând două fotografii în care ea și fiicele ei apar una lângă cealaltă, în costume întregi de baie.

Rumer (32), Tallulah (27) și Scout (29) i s-au alăturat vedetei cu ocazia celei mai recente campanii ale brand-ului vestimentar american Andie Swim.

Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, pare mult mai apropiată ca vârstă de fiicele sale în aceste noi fotografii. Actrița poartă un costum de baie negru, cu bretele subțiri și ochelari de soare. Cele patru nimfe ale clanului Moore au părul desfăcut stau lungite pe ceea ce pare a fi un doc de lemn, la marginea apei.

„Today is the day!,” a scris Demi pe Instagram. „ATÂT de încântată să împărtășesc în cele din urmă noua campanie @andieswim, celebrând bucuria de a fi împreună și de a fi acolo pentru oamenii pe care îi iubești… Era absolut firesc să împărtășesc acest moment cu oamenii pe care îi iubesc cel mai mult.”

La rândul lor, cei de la Andi au postat fotografiile campaniei, printre care și una în care Moore și fiicele ei poartă costume de baie roșii și stau în iarbă. Mesajul brand-ului pentru fanii săi a fost: „Demi și fiicele ei împărtășesc viziunea noastră de a ajuta fiecare femeie să se simtă confortabil, astfel încât să poată trăi cu putere și încredere – pentru că nu există nimic mai sexy.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Scout a postat și ea câteva dintre fotografiile făcute de Cass Bird. Una dintre ele, în care e singură, într-un costum negru, cu părul în vânt, e însoțită de mesajul: „Într-adevăr, pentru mine nimic nu este mai sexy decât o femeie care se simte puternică în corp și total confortabilă în pielea ei. Îmi place de @andieswim și de femeile incredibile care au creat brand-ul, deoarece în spatele fiecărui costum se află intenția de a oferi fiecărei femei posibilitatea de a experimenta acea încredere radiantă. Această fotografie și acest costum dinamic mă fac să mă simt atât de bine!”

Citește și:

Imagini RARE cu Monica Bellucci împreună cu cele două fiice ale sale. Cum arată Deva și Leonie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video