Imagini inedite cu copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, dezvăluite pentru prima dată

Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit noi imagini cu copiii lor, însă trebuie să te uiți cu atenție dacă vrei să le vezi.

Imagini inedite cu copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, dezvăluite pentru prima dată

Prințul William și Kate Middleton au vorbit recent cu studenții de la facultatea de medicină din cadrul Universității Ulster, prin intermediul unui apel video, însă atenția tuturor a fost atrasă de fotografiile expuse pe masa din spatele Ducilor de Cambridge.

Fanii au putut observa mai multe imagini cu cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton, Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani, imagini care nu au mai fost până acum dezvăluite publicului.

În fotografii se poate observa că Prințul George apare purtând un tricou cu imprimeu camuflaj, așadar este foarte posibil ca fotografia să fi fost realizată cu ocazia zilei de naștere a lui George, deoarece în portretul oficial dat publicității în luna iulie când acesta a împlinit 7 ani, micul prinț poartă același tricou.

Celelalte fotografii au fost realizate în 2019. Una este un portret cu Prințul George și Prințesa Charlotte în prima lor zi de școală, iar cealaltă o imagine cu Kate și Prințul Louis, în timp ce se află în grădina casei lor din Norfolk.

Zilele trecute a ieșit la iveală faptul că Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil și, potrivit surselor apropiate, își mai doresc încă o fetiță.

„Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate. A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin și când Prințul George și Prințesa Charlotte se vor întoarce la școală în aprilie, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Kate Middleton a știut de la început că își mai dorește încă un copil, însă nu a fost și cazul soțului său, Prințul William.

„A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit. Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie. După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video