Heidi Klum spune că Seal, fostul ei soț, o împiedică să-și ducă copiii în Germania

Seal nu este de acord ca Heidi Klum să se mute pentru câteva luni în Germania cu cei patru copii ai lor.

Heidi Klum spune că Seal, fostul ei soț, o împiedică să-și ducă copiii în Germania

Heidi Klum a cerut o audiere de urgență pentru a-și putea aduce copiii în Germania, acolo unde urmează să filmeze emisiunea Next Top Model. Împreună cu Seal, topmodelul are patru copii – Leni (16 ani), Henry (14 ani), Johan (13 ani) și Lou (10 ani) -, iar fostul soț nu ar fi de acord ca aceștia să călătorească în Europa, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei doi împart custodia, dar copiii stau în majoritatea timpului cu Heidi Klum, după cum a afirmat și aceasta într-o declarație obținută de revista People: „Timpul pe care Henry îl petrece cu copiii este mult spus sporadic”.

Heidi Klum este obligată prin contract să filmeze în octombrie ediția germană a emisiunii Next Top Model, aceasta spunând că de obicei ia copiii cu ea atunci când trebuie să călătorească în interes profesional, dar de data asta Seal nu a aprobat călătoria.

„Sunt extrem de conștientă de toate precauțiile pe care trebuie să le iau în legătură cu noul coronavirus – mi-am luat toate precauțiile în Germania, așa cum am făcut-o și în Statele Unite”, a mai declarat Heidi Klum, care a adăugat că este recunoscătoare că poate lucra în această perioadă atât de grea pentru mulți.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Inclusiv fiica lor Leni a scris o declarație pentru a o prezenta instanței: „E greu să fac asta, pentru că îmi iubesc ambii părinți, dar simt nevoia să vorbesc. Înțeleg că frații și surorile mele sunt prea mici pentru a vorbi în fața judecătorului, așa că o voi face eu și în numele lor. Mama mea trebuie să filmeze în Germania pentru câteva luni, iar noi vrem să mergem cu ea. Până acum, tata nu ne-a lăsat, deși am încercat să-i dăm mai multe motive”. Fiica cea mare a lui Heidi Klum și Seal a mai spus și că aceasta ar putea fi o oportunitate extraordinară pentru a petrece niște timp cu bunicii.

Citește și:
Courteney Cox o învață pe Jennifer Aniston să joace biliard într-un video care a devenit viral

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video