Gina Pistol, declarații exclusive despre relația cu Smiley: „Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc”

Gina Pistol, starul Antena 1 și prezentatoarea show-ului Asia Express, a stat de vorbă cu ELLE despre relația sa de cuplu, dar și alte aspecte ale vieții sale personale.

Gina Pistol, declarații exclusive despre relația cu Smiley: "Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc"

Întrebată cum este relația sa de cuplu, Gina Pistol ne-a declarat că: „Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”.

Gina Pistol a mai vorbit și despre motivul care a determinat-o pe ea și partenerul ei de cuplu, Smiley, să fie atât de discreți cu privire la relația lor, dar și despre întrebările pe care nu și le-ar dori să i se adreseze vreodată din partea presei. Urmărește video-ul de mai jos și descoperă un interviu sincer despre povestea de dragoste pe care Gina Pistol o trăiește alături de Smiley.

CONȚINUT VIDEO ELLE
Foto: Vlad Chirea

Citește și:
Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, apariții spectaculoase pe covorul roșu alături de Angelina Jolie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video