Gina Pistol, declarații exclusive despre relația cu Smiley: „Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc”

Gina Pistol, starul Antena 1 și prezentatoarea show-ului Asia Express, a stat de vorbă cu ELLE despre relația sa de cuplu, dar și alte aspecte ale vieții sale personale.

Gina Pistol, declarații exclusive despre relația cu Smiley: „Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc”

Întrebată cum este relația sa de cuplu, Gina Pistol ne-a declarat că: „Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”.

Gina Pistol a mai vorbit și despre motivul care a determinat-o pe ea și partenerul ei de cuplu, Smiley, să fie atât de discreți cu privire la relația lor, dar și despre întrebările pe care nu și le-ar dori să i se adreseze vreodată din partea presei. Urmărește video-ul de mai jos și descoperă un interviu sincer despre povestea de dragoste pe care Gina Pistol o trăiește alături de Smiley.

CONȚINUT VIDEO ELLE
Foto: Vlad Chirea

Citește și:
Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, apariții spectaculoase pe covorul roșu alături de Angelina Jolie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video