Gerard Butler, surprins în ipostaze inedite pe plajă alături de iubita lui

După șapte ani de despărțiri și împăcări, Gerard Butler și Morgan Brown formează din nou un cuplu.

Gerard Butler, surprins în ipostaze inedite pe plajă alături de iubita lui

După șapte ani de despărțiri și împăcări, Gerard Butler și Morgan Brown formează din nou un cuplu, cei doi fiind fotografiați împreună de mai multe ori în ultimele luni.

Cea mai recentă apariție a cuplului a fost surprinsă de paparazzi, Gerard Butler și Morgan Brown bucurându-se de vremea însorită din Puerto Rico unde își petrec vacanța.

Cei doi au fost fotografițai în timp ce se plimbau pe plajă, dar și bucurându-se de compania unui grup de prieteni alături de care și-au petrecut ziua făcând diverse activități.

În ceea ce privește ținutele acestora, Brown, în vârstă de 50 de ani, a ales un costum de baie verde, format din două piese, care îi evidenția corpul tonifiat. Gerard a optat pentru o pereche de pantaloni scurți albaștri și un maiou bleumarin, marca Rip Curl.

Gerard Butler și Morgan Brown sunt recunoscuți pentru relația lor extrem de tumultoasă. Cei doi și-au făcut publică relația în toamna anului 2014 – iar de atunci au tot avut parte de despărțiri și împăcări, spre frustrarea publicului ce a stat mereu cu ochii pe ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

După o scurtă pauză, aceștia s-au împăcat în aprilie 2016 doar pentru a se despărți din nou 6 luni mai târziu, în luna noiembrie. În iulie 2017, au încercat să își readucă relația pe linia de plutire cu o excursie în Tulum, însă 3 luni mai târziu, Butler era din nou singur. Apoi, anul 2020 a fost unul la fel de zbuciumat pentru cei doi. Gerard Butler și iubita lui și-au petrecut perioada de izolare în Los Angeles, la reședința actorului, însă, în luna august aceștia au decis din nou să pună capăt relației. Dar, se pare că decizia nu a fost una definitivă. Spre încântarea fanilor, cei doi au fost văzuți din nou împreună și, așa cum confirmă și imaginile de mai sus, relația lor pare să fie din nou una stabilă.

Cât timp cei doi nu au fost împreună, Butler a fost asociat cu mai multe vedete de la Hollywood. Chiar în 2016, se zvonea că acesta ar fi avut o aventură cu Rita Ora, iar înainte să formeze un cuplu cu Morgan Brown, actorul de origine scoțiană s-a distrat și cu Brandi Glanville din Real Housewives of Beverly Hills – chiar dacă… nici nu știa cine e, potrivit unui interviu din martie 2013 cu Howard Stern. Pe lista lungă de cuceriri s-a aflat si Mădălina Ghenea, cu care actorul ar fi avut o relație în 2013.

Citește și:
Imaginile care confirmă relația lui Adele cu Rich Paul

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video