EXCLUSIV pentru ELLE, Adelina și Cristi Chivu, despre viața lor în Milano: „Ne-am dat seama că nu ni se cuvine tot ce avem, suntem doar norocoși”

Adelina și Cristi Chivu vorbesc în exclusivitate pentru ELLE despre cum este viața lor în Milano și care au fost măsurile de precauție luate împotriva coronavirusului.

EXCLUSIV pentru ELLE, Adelina și Cristi Chivu, despre viața lor în Milano: "Ne-am dat seama că nu ni se cuvine tot ce avem, suntem doar norocoși"

Adelina și Cristi Chivu au făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru ELLE, despre momentul în care în Milano, orașul în care locuiesc de mulți ani, s-a declanșat epidemia de coronavirus. „Eu nu credeam să trăiesc ce trăim noi acum în Milano. Înainte să se închidă tot, adică acum vreo 10 zile, am fost în parc la sport și m-am trezit într-o mare de oameni. De atunci am decis să nu mai ieșim decât să luăm strictul necesar. Market, farmacie și cam atât. Prieteni afectați nu avem, dar avem prieteni în carantină totală care au intrat în contact cu persoane afectate.”

Adelina a povestit și cum este situația actuală în Milano: „Momentan termenul dat este de 3 aprilie, dar este o dată orientativă, nu cred că se va termina atât de repede la cum stau lucrurile. Numărul de îmbolnăviri și decese crește de la o zi la alta, mai ales că nici aici nu s-au respectat regulile la început și acum se văd rezultatele, din păcate. Noi, în Milano, aveam ca termen de comparație doar China, nu credea nimeni că se va ajunge aici. Alte țări europene au deja un punct de reper în experiența Italiei, cred că e mult mai clar acum ce se poate întâmpla dacă nu urmezi indicațiile autorităților. Nici nu mai contează ce părere are fiecare despre acest virus, nu suntem cu toții specialiști sau medici, important este să înțelegi că în societate respecți regulile. Atât. Și atunci nu vei avea nimic să îți reproșezi.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, Adelina a mai mărturisit și cum speră că vor sta lucrurile atunci când situația va reveni la normal. „Eu cred că în viitor vom vorbi despre „înainte” și „după.” Nu cred că va mai fi niciodată la fel. Cel puțin nu pentru noi, cei care locuim în Milano și am fost atât de afectați. Cu siguranță vom fi mai atenți și, cred eu, mult mai umili. Ne-am dat seama că nu ni se cuvine tot ce avem, suntem doar norocoși.”

Adelina și Cristian Chivu locuiesc în Milano încă de când Cristian Chivu a început să joace în echipa Inter Milano, alături de care a reușit o triplă istorică, obținând titlul de campion și Cupa Italiei, precum și trofeul Ligii Campionilor (al doilea jucător român care a triumfat în această competiție). Chivu a debutat pentru echipa României în 1999, într-un meci amical, și este considerat cel mai bun fotbalist al generației sale. S-a retras oficial de la echipa națională pe 21 mai 2011.

Epidemia de coronavirus din Italia a debutat cu primul caz, înregistrat pe 31 ianuarie 2020, când doi turiști chinezi au sosit în țară. Pe 15 martie erau 24.747 de cazuri confirmate, 1.809 de decese și 2.335 de persoane recuperate.

Citește și:
Mesajul încurajator transmis de Tom Hanks din carantină, după ce a fost depistat cu coronavirus

Foto: Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Milano – cele mai apreciate obiective turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video