#ELLEnofilter: Emil Rengle – un interviu cu miros de negresă proaspăt scoasă din cuptor și confesiuni necenzurate

Cea de a treia ediție a emisiunii #ELLENoFilter ne-a dus în casa lui Emil Rengle, pe care l-am surprins în timp ce gătea o prăjitură delicioasă. Așa că i-am prins lavaliera direct de șorțul de bucătărie și i-am explorat micul, dar primitorul apartament.

#ELLEnofilter: Emil Rengle – un interviu cu miros de negresă proaspăt scoasă din cuptor și confesiuni necenzurate

Emil Rengle a fost gazda celei de-a treia emisiuni #ELLEnofilter, în timpul căreia echipa ELLE a asistat la coacerea celei mai delicioase negrese, o rețetă marca Rengle. Emil nu a fost doar un bucătar excelent, ci și unul dintre cei mai deschiși interlocutori pe care i-am întâlnit vreodată și nu a ezitat să ne răspundă cu zâmbetul pe buze chiar și la cele mai incomode întrebări.

Emil nu s-a sfiit să ne povestească despre cel mai stânjenitor moment din viața lui (are legătură cu dansul și cu un grup de dansatori, care au asistat la o scenă care pentru mulți dintre noi ar fi fost un adevărat coșmar) și despre experiența lui cu ayahuasca și un șaman.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Însă pentru el nu există subiecte tabu și nici răspunsuri de evitat. Așa că Emil și-a deschis și dulapul pentru noi (în care am descoperit piese excentrice și multe perechi de botine cu tocuri amețitoare, perfecte pentru dans), dar și jurnalul, din care am citit câteva rânduri.

În casa lui Emil Rengle vei descoperi cărți spirituale și de selfhelp, dar și un mini-altar (pentru că Emil este o persoană pasionată de spiritualitate). Atunci când l-am întrebat cum reușește să facă față comentariilor negative (care cu siguranță nu-l ocolesc), ne-a explicat că acum nu-l mai afectează deloc, pentru că bullyingul este doar problema celor care-l practică și care se hrănesc cu atenția care le este acordată. Fără atenție ei nu există.


Dacă garderoba lui Emil a fost plină de surprize, la fel a fost și bucătăria lui, unde Emil are peste zece kilograme de… argilă, pe care o consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol, obicei care l-a ajutat să scape de o boală auto-imună.

Așadar, dacă vreți să știți care este cel mai curajos lucru pe care l-a făcut vreodată, care este serialul care i-a marcat copilăria, care e plăcerea lui vinovată și care este cea mai indecentă propunere pe care a făcut-o vreodată cuiva, nu rata cea mai nouă ediție a emisiunii #ELLEnofilter. O ediție cu miros de negresă proaspăt scoasă din cuptor și confesiuni necenzurate.

Citește și:
Emil Rengle despre asumarea orientării sexuale: cel mai mare serviciu pe care mi l-am făcut'

Foto: Edward Aninaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video