Votează-ți preferații la ELLE STYLE AWARDS 2019 și câștigă premii oferite de Lancôme, L’Oréal Professionnel, Mega Mall și Sephora!!

Află nominalizații la ELLE STYLE AWARDS 2019 și votează-ți preferații! Câștigă prin tragere la sorți premii oferite de Lancôme, L'Oréal Professionnel, Mega Mall și Sephora.

Votează-ți preferații la ELLE STYLE AWARDS 2019 și câștigă premii oferite de Lancôme, L’Oréal Professionnel, Mega Mall și Sephora!!

Pentru ca votul tău să fie valid și să intri în cursa pentru premii, trebuie să votezi câte un concurent de la fiecare categorie ELLE STYLE AWARDS 2018 și să îți lasi datele în formularul de înscriere.

Premiile concursului ELLE STYLE AWARDS 2019 sunt:

  • 10 parfumuri Parfum Idôle, Lancôme, EDP 50 ml
  • 11 Seturi LOréal Professionnel Tecni Art – Fiecare set conține LOréal Professionnel Tecni Art Air Fix – Spray fixativ pentru menținere foarte puternică (250ml) și LOréal Professionnel Tecni Art Constructor – Spray termo-activ texturizant (150ml).
  • 10 vouchere Mega Mall în valoare de 100 de lei
  • 12 seturi Cream Lip Stain Collection, Sephora

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! CÂȘTIGĂTORII SUNT:

Parfumuri Parfum Idôle, Lancôme, EDP 50 ml

Florica Boghiu

Andreea Ghita

Maria Mendea

Sorina Tegla

Ileana Coman

Ioana Timar

Adelina Pistae

Elena Cerasela Cozma

Ciprian Cobilca

Andreea Asavei

Alexandra Iaconi

Elena Barbu

Seturi LOréal Professionnel Tecni Art

Andreea Racaru

Magdalena Chiris

Petrica Basarabeanu

Alexandra Catrina

Gabriela Florescu

Mirela Leu

Corina Boatca

Voichita Cornelia Spinciu

Anca Avram

Andreea Bledea

Florentina Stan

Vouchere Mega Mall

Alexandra Popa

Maria Alexandra Bareanu

Crina Nati

Dragos Mariana

Ana Maria Asavoaie

Claudia Bone

Alexandra Statache

Elena Caciandone

Camelia Cristina Rotaru

Denisa Ciudin

Seturi Cream Lip Stain Collection, Sephora

Anemona Bratu

Gyanyna Berger

Denisa Oprea

Romeo Pantiru

Alexandra Haidu

Andra Ramina Stanciu

Andrada Dragan

Alexandra Padurariu

Iuliana – Cristina Dăngulea

Diana Steluța Ganescu

Silvia Musat

Bianca Banateanu

 

Extras din regulament:

Se poate vota o singură dată per fiecare adresă de e-mail pe toată durata concursului. O adresă de e-mail se poate înscrie o singură dată în concurs.

Câştigătorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei, pe baza unei extrageri prin tragere la sorti prin intermediul randompicker şi vor fi publicati pe site-ul elle.ro cel tarziu pe data de 06 decembrie 2019.

Premiile pot fi revendicate in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, toti câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa concursuri@ringier.ro, prin: menţionarea concursului la care au participat, precum si a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului. Câstigătorii din Bucureşti îşi pot ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni până vineri între orele 11:00-17:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 9- 9A, sector 2, Bucureşti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cărții de identitate.

În cazul câştigătorilor din provincie, premiile vor fi expediate în termen de 30 de zile calendaristice de la data revendicării premiilor.

Regulamentul este disponibil în aplicaţia de concurs elle.ro/styleawards sau va fi comunicat gratuit oricui solicită o copie a regulamentului, la adresa organizatorului: RINGIER ROMÂNIA, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr.9-9A, sector 2, Bucureşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri