David și Victoria Beckham au încheiat un contract cu Netflix

David și Victoria Beckham au ajuns la un acord cu platforma de streaming Netflix și vor realiza un documentar despre viața lor fabuloasă.

David și Victoria Beckham au încheiat un contract cu Netflix

David și Victoria Beckham au semnat un contract cu platforma de streaming Netflix și vor realiza un reality-show care va avea în prim-plan viața lor de familie. În urma acestuia, cei doi vor primi suma de 16 milioane de lire sterline și vor prezenta imagini nemaivăzute cu ei. 

Până acum se cunoaște că reality show-ul se va concentra asupra carierei de fotbalist a lui David Beckham, fostul căpitan al echipei naționale a Angliei, însă telespectatorii vor putea urmări și imagini cu soția sa, Victoria, și copiii lor.

„Va arăta o altă latură a lui David, pe care publicul nu a mai văzut-o până acum. Familia lui David a arhivat și documentat cu mândrie tot ce apărut în presă de-a lungul timpului în legătură cu fotbalistul, cariera fiului lor de când acesta era copil și au păstrat toate articolele din ziare, dosarele școlare și fotografiile făcute pe parcursul anilor. O echipă de filmare îl va urmări pe David în întreaga lume”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Show-ul va debuta cu imagini cu David Beckham de când juca fotbal în grădina casei sale, alături de tatăl său și vor fi inserate și interviuri cu familia sa. Foștii săi colegi de la echipele Manchester United și Real Madrid, precum Ronaldo, Gary Neville, Cristiano Ronaldo și Ryan Giggs, dar și actorul James Corden și agentul sportiv Dave Gardner, vor apărea și ei de asemenea.

Serialul ar trebui să fie difuzat la începutul anului 2020, iar vestea vine după ce David Beckham și-a lansat în iulie 2019 compania de producție Studio 99, cea care va produce reality show-ul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În luna iunie existau zvonuri conform cărora David este în discuții atât cu Netflix, cât și cu BBC privind un show culinar. Odată cu izolarea impusă de pandemie, David Beckham s-a preocupat mai mult de pasiunea sa, gătitul, și ar fi fost inspirat de succesul celebrului bucătar Gordon Ramsay și și-ar fi dorit să realizeze un cooking show.

David și Victoria Beckham au aniversat anul acesta 21 de ani de la căsătorie. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz și Harper Seven.

Citește și:
Adele vorbește deschis despre cum este viața ei amoroasă în acest moment

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video