David Beckham intervine în conflictul dintre soția sa, Victoria, și Nicola Peltz 

„Ce se va întâmpla în continuare depinde de tine, dar noi am terminat cu drama”, i-ar fi spus David Beckham fiului său, Brooklyn.

David Beckham intervine în conflictul dintre soția sa, Victoria, și Nicola Peltz 

Drama dintre Nicola Peltz și soacra sa, Victoria Beckham, devine din ce în ce mai intensă, afectând întreaga familie a fostei membre Spice Girls. Tensiunile dintre cele două au apărut în preajma nunții actriței cu Brooklyn Beckham, când tânăra a ales să poarte pentru marele eveniment o rochie Valentino în detrimentul unei creații marca Victoria Beckham.

„Aveam de gând să o fac și chiar îmi doream, iar apoi, la câteva luni distanță, ea și-a dat seama că atelierul ei nu o putea face, așa că atunci a trebuit să aleg o altă rochie”, a declarat Nicola Peltz pentru Variety în urmă cu câteva luni.

Recent, într-un nou interviu acordat revistei Grazia USA, tânăra actriță a mărturisit că după ce Victoria Beckham a acceptat să îi creeze rochia de mireasă, designerul nu i-a mai dat niciun semn timp de câteva zile bune. Apoi, într-un final, a anunțat-o că atelierul său nu își poate respecta promisiunea făcută.

„Ne-am conectat pentru a crea rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic din partea ei. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că atelierul ei nu o poate face.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Se pare că declarațiile actriței l-au deranjat pe David Beckham, care a decis să aibă o conversație serioasă cu fiul său, Brooklyn.

„Nu cred că David și-a pierdut vreodată cumpătul cu Brooklyn sau că a vorbit dur cu el, dar asta s-a întâmplat acum”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Potrivit acesteia, fostul fotbalist i-ar fi spus fiului său că un asemenea comportament nu poate fi acceptat în familia Beckham.

„S-a certat cu el și i-a spus: „Noi nu facem asta în familia noastră – și tu știi că nu facem asta în familia noastră.” Ce se va întâmpla în continuare depinde de tine, dar noi am terminat cu drama.”

Sursa a mai declarat și că David „a fost îngrozit de interviul apărut în revista Grazia” și că „Romeo și Cruz (frații lui Brooklyn) au fost și ei răniți. A fost probabil un șoc, deoarece el nu a făcut niciodată altceva decât să-i spună lui Brooklyn cât de mult îl adoră.”

Citește și:
Kanye West îl angajează pe avocatul Melindei Gates pentru divorțul de Kim Kardashian

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video