David Beckham, interogat de poliția din Italia

David Beckham a trebuit să dea explicații poliției italiene, după ce copiii săi au fost surprinși plimbându-se cu ski-jet-urile pe Coasta Amalfi.

David Beckham, interogat de poliția din Italia

David Beckham și familia sa se bucură de zilele însorite de vară, petrecându-și vacanța în Italia. Fostul fotbalist a fost surprins pe Coasta Amalfi alături de cei doi copii ai săi, Cruz, în vârstă de 16 ani, și de Harper, în vârstă de 10 ani.

Cei trei păreau că se distrează de minune, însă buna dispoziție le-a fost întreruptă rapid de un echipaj de poliție. Cruz și Harper au părăsit iahtul pe care se aflau alături de tatăl lor pentru a profita de o plimbare cu jet-ski-urile.

La scurt timp după ce aceștia s-au aventurat în mare, un echipaj de poliție i-a oprit, iar David Beckham a trebuit să le ofere explicații autorităților italiene. Conform legilor din Italia, pentru a putea conduce un jet-ski, trebuie să ai peste 18 ani, lucru pe care niciunul dintre copiii lui David nu îl îndeplinește.

„Copiii sunt destul de tineri. Pentru a te plimba cu jet-ski-ul în Italia trebuie să ai 18 ani. La 5 minute după ce Cruz și Harper au început să se plimbe cu jet-ski-urile a apărut o barcă de poliție. David stătea la soare, dar a coborât imediat pentru a rezolva problema. Atât Cruz, cât și Harper purtau veste de salvare și nu s-au îndepărtat prea mult de iaht.”, a declarat un martor pentru publicația The Sun.

CONȚINUT VIDEO ELLE

David Beckham a vorbit aproximativ o oră cu poliția italiană, însă, se pare că în cele din urmă, întreaga situație a fost rezolvată într-un mod amiabil. Mai mult decât atât, înainte de a pleca, polițiștii chiar s-au fotografiat alături de celebrul fotbalist.

În urmă cu câteva luni, Cruz a lansat o adevărată controversă, când și-a etalat spiritul de antreprenor pe Instagram, unde a încercat să vândă la suprapreț un hanorac Louis Vuitton primit cadou.

Fanii săi au fost șocați să descopere pe un site de revânzare a hainelor un hanorac Louis Vuitton pe care acesta îl primise cadou de la prietenul părinților săi multimilionari, designerul Kim Jones.

Hanoracul dintr-o ediție limitată Louis Vuitton X Supreme, făcut special pentru Cruz, a fost pus la vânzare pe o pagină de Instagram contra sumei exorbitante de 100.000 de lire sterline. Anunțul era însoțit de imagini mai vechi cu Cruz Beckham purtând hanoracul blindat de logouri și cu mențiunea că îi lipsește un șnur.

Citește și:
Victoria Beckham are cel mai bun make-up artist, chiar la ea acasă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video