Cum a anunțat Cardi B că este însărcinată din nou

Numai Cardi B putea să-și anunțe sarcina astfel.

Cum a anunțat Cardi B că este însărcinată din nou

Cardi B nu mai apăruse de câteva săptămâni bune în presă sau pe social media. Motivul absenței a devenit evident duminică seară, când cântăreața i s-a alăturat lui Migos pe scenă, în timpul BET Awards.

Cardi B este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său cu rapperul Offset.

Anunțul a fost coregrafiat cu atenție. În timp ce starul a urcat pe scenă, purtând o salopetă acoperită de strasuri, cu o porțiune neagră, transparentă, cât să se vadă prin ea burta de gravidă, echipa ei de PR a trimis un comunicat prin care dădea vestea. Cu ocazia asta, au postat în social media o fotografie nud în care Cardi, pozată din profil, are sânii și burta acoperite într-un soi de ipsos, de parcă ar fi pe cale să devină o sculptură.

Din ineditul comunicat s-a aflat și că ținuta custom pe care a purtat-o Cardi cu ocazia recitalului susținut alături de soțul ei este semnată de Dolce & Gabbana.

Aceasta nu este prima dată când Cardi demonstrează că știe cum să facă un anunț. În 2018, când era însărcinată cu primul ei copil, Kulture, și-a dezvăluit burtica la Saturday Night Live.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Toamna trecută, Cardi B a depus actele de divorț la tribunalul din Fulton County, Georgia, dar înainte ca prima audiere să aibă loc, artista s-a răzgândit.

Potrivit TMZ, Cardi B a solicitat anularea acțiunii de divorț, însă un detaliu a atras atenția presei. În noile documente era precizat că anularea este „without prejudice” – un temen legal prin care o persoană își rezervă dreptul de a reintroduce acțiunea de divorț, dacă va fi cazul, la o dată ulterioară.

Nu se știe în câte luni este însărcinată Cardi, nici dacă motivul răzgândirii ale legătură cu sarcina abia anunțată, dar un lucru e clar: când vine vorba de a face show, puține vedete se pot compara cu ea.

Citește și:

Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry a dezvăluit care sunt „problemele' cu care se confruntă în această perioadă

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video