Cristina Cioran, prima imagine cu fetița ei. Când va fi externată Ema

Actrița Cristina Cioran a publicat prima imagine cu fetița ei, Ema, care s-a născut prematur, și a dezvăluit când va fi externată micuța.

Cristina Cioran, prima imagine cu fetița ei. Când va fi externată Ema

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a născut prematur pe data de 18 iulie. Ema, fetița ei, a rămas de atunci internată, însă vedeta a mai fost la spital să o viziteze. 

Cristina Cioran a publicat recent pe contul ei de Instagram prima imagine cu fetița ei, Ema, după mai bine de o lună de când aceasta s-a născut. Alături de această fotografie, vedeta a scris și un mesaj: „Forța fie cu tine! Ema, my love!”, a transmis vedeta. În imaginea făcută publică de Cristina Cioran, nu se vede și chipul fetiței ei, ci mânuța acesteia.

De asemenea, Cristina Cioran a anunțat și faptul că își va lua copilul acasă săptămâna viitoare. „Săptămâna viitoare vine Ema acasă! Mai are foarte puțin și gata!”, a scris vedeta.

Ema, fiica Cristinei Cioran, s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată. Vedeta TV a vorbit pe data de 19 iulie despre spaimele prin care a trecut, după ce i s-ar fi declanșat travaliul în urma unei toxiinfecții alimentare. Crampele cauzate de aceasta s-au transformat curând în contracții, iar vedeta a fost nevoită să cheme o ambulanță. După ce a născut, aceasta le-a cerut în primă fază fanilor să se roage pentru ea și pentru fiica ei, ca mai târziu să revină să îi liniștească și să le explice că fetița a fost intubată, stabilizată și se simte bine.

La câteva zile după ce a născut, Cristina Cioran s-a externat, iar aceasta a postat un selfie pe contul său de Instagram, însoțit de mai multe detalii despre experiența prin care a trecut recent. „În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, mesaje cu povești similare. Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj.”

Vedeta a dat atunci și câteva detalii despre despre starea de sănătate a micuței: „Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine (…) Suntem doar doi părinți care încercăm să ne îmbărbătăm și cu răbdare și credință să o putem aduce acasă. Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat, așa că vă rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc! Să știți că apreciez fiecare gând, faptul că v-ați rupt timp ca să-mi scrieți mă onorează și mă obligă să vă răspund.

Cristina Cioran și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, formează un cuplu de aproximativ opt luni. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce vedeta s-a despărțit de Traian Văduva, chiar înainte de nuntă, după 10 ani de relație.

Citește și:
Antonia, imagine inedită alături de fostul soț, Vincenzo Castellano

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people