Channing Tatum și Jessie J sunt din nou împreună

La doar câteva zile după ce Channing Tatum și Jessie J au fost surprinși împreună, o sursă a confirmat faptul că ei formează din nou un cuplu.

Channing Tatum și Jessie J sunt din nou împreună

Channing Tatum și Jessie J au fost surprinși împreună în Los Angeles, la doar o lună de la despărțire, iar fanii lor s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au împăcat. Ei bine, iată că acest lucru este adevărat, deoarece o sursă a confirmat pentru E! News faptul că ei formează din nou un cuplu.

„Au stat câteva săptămâni despărțiți, dar în cele din urmă au decis că le pasă unul de celălalt. Ei sunt foarte fericiți să fie din nou împreună”, a declarat sursa.

În plus, aceeași sursă a mai spus și că relația dintre ei este tot mai solidă, dovadă că Jessie a fost acasă la Channing săptămâna trecută. „Jessie a stat la Channing acasă. Ei sunt foarte entuziasmați unul în jurul celuilalt.”

Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiații celor doi deoarece imediat după despărțire, Channing și-a făcut cont pe aplicația de dating Ranya, semn că nu și-ar fi dorit să se împace cu Jessie J. „El a folosit câteva săptămâni aplicația. I-ar fi plăcut să se întâlnească cu cineva și nu îi este teamă de acest lucru. Vrea să se distreze din nou și nu îi pasă dacă ar întâlni pe cineva în mediul online sau în timp ce se plimbă pe stradă.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Se pare că timpul petrecut departe unul de celălalt i-a ajutat să își dea seama că ar mai trebui să acorde o șansă relației lor. 

În luna septembrie, cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar drept dovadă a stat melodia cântată de Jessie J pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood. În decembrie, Channing Tatum și Jessie J au decis să se despartă, după o relație de un an, însă decizia lor era luată cu aproape o lună înainte, conform unui surse.

Channing și fosta lui soție, Jenna Dewan, au finalizat divorțul în noiembrie 2019. Cei doi au împreună o fiică, Everly.

Citește și:
Rihanna, văzută în compania unui alt bărbat după despărțirea de Hassan Jameel

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video