Cel mai PROST îmbrăcate vedete de la premiile Oscar 2020

Descoperă care au fost cel mai prost îmbrăcate vedete de la decernarea premiilor Oscar 2020!

Din păcate există, ca de fiecare dată, și topul celor mai prost îmbrăcate vedete de la premiile Oscar, marea greșeală a majorității fiind că au încercat ținute mult prea complicate pentru cel mai important eveniment al anului.

1. Sandra Oh


Sandra Oh ajunge din păcate să fie pe această listă cu o rochie care a fi fost chiar ok dacă renunța la… aproape tot! Mănecile bufante și centura puteau lipsi cu desăvârșire, iar un coc simpu ar fi fost mult mai recomandat în acest caz.

2. Giuliana Rancic

Giuliana Rancic nu a nimerit-o nici de această dată, având aceeași problemă ca majoritatea prezențelor din acest top – prea multe elemente prezente în aceeași ținută.

3. America Ferrera

Canalizarea ideei unui costum de super-erou nu este cea mai bună idee pentru covorul roșu al premiilor Oscar, ce strică complet acest look fiind accesoriul de cap.

CONȚINUT VIDEO ELLE

4. Blac Chyna

Blac Chyna ar fi trecut clasa cu această ținută dacă nu s-ar fi încăpățânat să ne ofere o vedere generoasă asupra bustului ei.

5. Greta Gerwig

Idea de bază a ținutei purtată de Greta Gerwig nu a fost una rea, însă materialiul și detaliile de la baza rochiei aduc mai mult aminte de o draperie decât de un look reușit pentru premiile Oscar.

6. Cynthia Erivo

Ideea de a merge pe un look complet alb (păr inclusiv) ar fi putut fi una de succes dacă rochia ar fi fost mai puțin complicată.

7. Mahershala Ali, Amatus Sami-Karim

Dacă în cazul lui singura mențiune pe care o am este vizavi de alegerea pantofilor, unde mergeau mult mai bine unii din piele lăcuită, ea este efectiv sugrumată de prea multe detalii și suprapuneri.

8. Erin Lim

Erin Lim poartă din păcate o rochie complet depășită din punct de vedere stil și eleganță pentru decernarea premiilor Oscar 2020.

Citește și:
Cel mai BINE îmbrăcate vedete de la premiile Oscar 2020

Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video