Ce părere au, de fapt, Prințul Charles și Camilla despre Meghan Markle

Atât Regina, cât și Prințul Charles alături de soția sa au sprijinit-o întotdeauna pe Meghan Markle.

Ce părere au, de fapt, Prințul Charles și Camilla despre Meghan Markle

De-a lungul aparițiilor publice, puteai observa ușor cum Meghan Markle s-a integrat rapid în familia regală și a lăsat o impresie plăcută aproape fiecărui membru cu care vorbea – dar cum anume au reacționat părinții lui Harry când au cunoscut-o pe viitoarea lor noră?!

Potrivit recent lansatei cărți Finding Freedom, Prințul Charles „chiar a îndrăgit-o pe Meghan. În general îi plac femeile puternice, iar ea era strălucitoare, încrezătoare și așa se vede ușor cum de au legat o prietenie atât de repede”.

„Lui Charles îi plăcea energia lui Meghan”, a continuat altă sursă. „Îndeplinea toate criteriile – mai mult decât orice, era aleasa fiului său mai mic și cea care îl completează. Charles era peste măsură de încântat de acest aspect”.

Totuși, tatăl lui Harry a fost destul de „dezamăgit” când cei doi au decis să își confirme public relația – nu fiindcă ar fi avut o problemă cu legătura lor specială, ci fiindcă anunțul a distras atenția publicului de la călătoria alături de soția sa, Camilla Parker-Bowles, din Orientul Mijlociu.

Prințul Charles a aflat de marele anunț abia cu 20 de minute înainte de publicare. Scobie și Durand, autorii cărții, susțin că el a „înțeles” situația, însă a fost convins și i-a părut rău că această declarație urma să acopere de tot știrea despre călătoria sa, la care echipa de la Clarence House lucrase luni întregi.

În ciuda acestui eveniment, Charles și Camilla au continuat să o sprijine pe Meghan în „debutul” său ca membru al familiei regale, ba chiar s-au asigurat că aceasta se simte confortabil și reușește să se integreze. În 2018, tatăl lui Harry a fost cel care a condus-o pe Meghan la Altar în ziua nunții, de unde ne dăm seama că nu mai exista nicio urmă de supărare.

Și Regina Elisabeta a II-a pare să o fi plăcut pe Meghan în timpul primei lor discuții față în față. „Conversația a decurs natural înainte ca Meghan să fie nevoită să plece – cu o întârziere de 10 minute peste program”, descriu Scobie și Durand prima lor întâlnire. „Regina, probabil cea mai ocupată femeie din țară, respectă întotdeauna programul. Faptul că întârziase cu ea era un semn bun”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu asemenea mărturisiri, e lesne de spus că Meghan Markle și-a intrat repede în rol la curtea regală și a reușit să facă impresie bună – chiar dacă, mai târziu, ea și soțul ei au decis să renunțe la titlurile și reponsabilitățile regale din cauza repetatelor scandaluri din tabloidele britanice. Ei au plecat întâi în Canada, la familia actriței, și mai apoi s-au mutat singuri în California.

Citește și:
Prințul Charles vorbește din nou despre frumusețea țării noastre și îi îndeamnă pe români să își petreacă vacanțele în România

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video