Ce crede Kate Middleton despre cadourile primite de ziua ei de la Harry & Meghan

Kate Middleton a împlinit 39 de ani pe data de 9 ianuarie.

Ce crede Kate Middleton despre cadourile primite de ziua ei de la Harry & Meghan

Aniversarea zilei de naștere a lui Kate Middleton nu putea trece neobservată, nici măcar de Prințul Harry și Meghan Markle, în ciuda problemelor și discuțiilor care au fost în ultimul an între cele două cupluri regale.

Prințul Harry și Meghan Markle au ținut să îi trimită Ducesei de Cambridge mai multe cadouri cu ocazia zilei sale de naștere și, potrivit surselor regale, Kate a fost „cu adevărat impresionată” de acest gest. Se pare că Ducele și Ducesa de Sussex i-au trimis lui Kate Middleton o „felicitare scrisă manual și cu urări care au impresionat”, și mai multe cadouri, despre care nu se știu însă detalii.

„A fost o surpriză foarte frumoasă pentru ea. Kate nu se aștepta la niciun fel de cadou de la cuplul regal”, a declarat sursa.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Kate Middleton a fost nevoită să își sărbătorească ziua de naștere acasă, alături de soțul și de copiii săi. Dacă până acum obișnuia să își sărbătorească ziua de naștere alături de prieteni și de întreaga familie în casa sa din Norfolk, de data aceasta, Ducesa de Cambridge a fost nevoită să își adapteze planurile. Pandemia de coronavirus a impus măsuri stricte de prevenție în Marea Britanie, țara aflându-se în lockdown, motiv pentru care Kate a trebuit să își petreacă ziua alături doar de soțul său, Prințul William și de cei trei copii ai lor: Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani.

Cei cinci și-au petrecut întreaga zi împreună și au sărbătorit cu o ceașcă de ceai și un tort cu vanilie și caramel, pregătit chiar de ei.

Chiar dacă nu au putut fi aproape de ea, membrii familiei regale au ținut să îi transmită mesaje de la mulți ani prin intermediul rețelelor sociale. Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall numărându-se printre cei care i-au transmis urări.

Pe contul oficial al familiei regale au fost postate două imagini cu Kate, însoțite de următorul text: „Îi urăm Ducesei de Cambridge o zi de naștere extrem de fericită!'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

„La mulți ani Ducesei de Cambridge!', a fost mesajul pe care Prințul Charles și Ducesa de Cornwall l-au scris.

Iar pe contul Palatului Kensington a fost publicată o imagine cu Kate din timpul turneului regal, făcut de aceasta și de Prințul William în mai multe orașe din Marea Britanie, în urmă cu o lună.

Anul trecut, ziua de naștere a lui Kate a fost umbrită de anunțul pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au făcut, cu privire la părăsirea familiei regale. Însă, și de data aceasta, cei doi au reușit să atragă atenția publicului, după ce surse apropiate ale acestora au declarat că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța la social media, din cauza numeroaselor atacuri la care sunt supuși în mediul online.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton îi vor vizita pe Harry și Meghan în America

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video